Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Bārtulim teju 25 minūtes uz ledus Admiral zaudējumā Ķīnas klubam

Neveiksmi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pirmdien piedzīvojusi latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas Admiral komanda, kas savā laukumā ar 2:3 (1:3, 0:0, 1:0) piekāpās Ķīnas klubam Pekinas Kuņluņ Red Star.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 38 sekundes, kas bija otrais ilgākais spēles laiks komandā. Latvietis izcēlās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī vienu bloķētu raidījumu un divām soda minūtēm, jo otrās trešdaļas izskaņā nopelnīja noraidījumu par sitienu pretiniekam ar nūju.

Kuņluņ Red Star rezultātu atklāja jau spēles 40.sekundē, kad izcēlās kanādietis Čeds Rau, bet 17.minūtē mājinieki rezultātu uz tablo izlīdzināja, vārtus gūstot Sergejam Iļjinam.

Turpinājums Vladivostokas komandai gan bija neveiksmīgs, jo vispirms tikai minūti vēlāk viesus vadībā no jauna izvirzīja Tūka Mentile, bet 19.minūtē Damjēns Flerī panāca jau 3:1.

Admiral komandai lauzt šīs cīņas gaitu tā arī neizdevās, lai gan 55.minūtē Džeimss Raits samazināja rezultāta starpību līdz minimumam.

Abas komandas turpat Vladivostokā savstarpēju maču aizvadīja arī sestdien, kad uzvaru ar 3:1 guva Admiral.

Visas līgas un Rietumu konferences kopvērtējuma līdere ar 67 punktiem 27 mačos ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kamēr Latvijas klubs Rīgas Dinamo ar 15 punktiem 25 mačos ir vājākā ne tikai Rietumos, bet arī visā KHL čempionātā. Rīdziniekus no astotās vietas, kas nodrošina iespēju sacensties Gagarina kausa izcīņā, šķir jau 25 punkti.

Nākamajā mačā rīdzinieki otrdien uzņems Minskas Dinamo hokejistus, kas būs pēdējais mačs pirms valstsvienību pārtraukuma.

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ar 58 punktiem 29 mačos ir Kazaņas Ak Bars, bet Admiral ar 40 punktiem 26 cīņās ir sestā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi