Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Bārtulis atkal rezultatīvs, Admiral zaudējums 11 vārtu mačā

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis trešdien guva trešos vārtus pēdējās četrās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs, tomēr viņa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" komanda cieta trešo neveiksmi pēc kārtas.

Aizvadītajā cīņā "Admiral" izbraukumā ar 5:6 (1:1, 2:2, 2:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās vienai no līgas līderēm Omskas "Avangard".

Bārtulis 35.minūtē panāca izlīdzinājumu 3:3, kad saņēma ripu pie tālā stabiņa un ieraidīja to jau tukšos vārtos. Kaut trešās trešdaļas ievadā "Admiral" izvirzījās vadībā ar 5:3, turklāt piektos vārtus guva laikā, kad tieši latviešu aizsargs atradās uz noraidīto spēlētāju soliņa, "Admiral" iemeta divas ripas 47 sekunžu laikā, panākot 5:5 un pagarinājumu.

Tomēr pēcspēles metienos viesi nodrošināja panākumu ar rezultātu 2:0.

"Avangard" rindās pa diviem vārtiem iemeta Deniss Paršins un Sergejs Širokovs, bet "Admiral" rindās ar identisku sniegumu izcēlās Aleksandrs Kuzņecovs, kurš turklāt vienus no vārtiem guva skaitliskajā mazākumā.

Kopumā šajā spēlē Bārtulis laukumā pavadīja iespaidīgu 31 minūti un 45 sekundes, turklāt trešajā trešdaļā viņš nospēlēja gandrīz 13 minūtes. Latviešu aizsargs realizēja vienu no trim metieniem, kā arī izcēlās ar trim bloķētiem raidījumiem.

Šīs sezonas 19 spēlēs Bārtulis nu guvis četrus vārtus un izpildījis divas rezultatīvas piespēles, turklāt pēdējos trijos mačos viņš atzīmējies ar trim vārtiem un vienu piespēli.

"Admiral" trešais zaudējums pēc kārtas seko pēc četru uzvaru sērijas.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Avangard" ar 38 punktiem 22 mačos atguvusi līderpozīciju, bet "Admiral" ar 32 punktiem 21 spēlē atrodas septītajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi