Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bičevskim uzvaras vārti panākumā Čehijas ekstralīgas pusfinālā

Latvijas uzbrucējs Māris Bičevskis svētdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas pusfināla otrajā spēlē un palīdzēja Mlada Boleslav komandai izcīnīt uzvaru.

"Mlada Boleslav" viesos ar rezultātu 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) pārspēja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvēto Tršinecas "Ocelārži", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

Bičevskis atzīmējās otrā perioda 11.minūtē, kad pēc vārtu apslidošanas iebakstīja ripu "cietoksnī" un panāca 2:1. Latviešu uzbrucējs guva vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie.

Bičevskis šajā duelī uz ledus pavadīja 16 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 12 no 21 iemetiena un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Freibergs spēlēja 58 sekundes vairāk, piecreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus raidījumus un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Otrā pusfinālā Liberecas "Bili Tygri" ar 2-0 uzvar Prāgas "Sparta".

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi