Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugera Canucks izlaiž pārsvaru un 17 vārtu spēlē zaudē Wild komandai

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien kopā ar Vankūveras Canucks komandu izlaida trīs vārtu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Canucks" viesos ar rezultātu 7:10 (2:1, 3:2, 2:7) zaudēja Minesotas "Wild" hokejistiem.

Pēdējo reizi vismaz 17 vārti vienā mačā tika gūti 2022.gada novembrī.

Bļugers šajā duelī uz ledus bija 17 minūtes un septiņas sekundes, divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja astoņos no 16 iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Aiena Koula vārtu guvums trešajā minūtē deva "Canucks" komandai vadību, kuru 14.minūtē nostiprināja Džonatans Teners Millers, bet 50 sekundes pirms perioda beigām 1:2 panāca Jūels Ēriksons. Līdz otrās trešdaļas vidum Elīass Petešons un Millers nostiprināja viesiem vadību, 12.minūtē Metjū Boldijs panāca 2:4, bet trīsarpus minūtes vēlāk Millers ar "hat-trick" atjaunoja trīs vārtu pārsvaru.

Tuvojoties perioda beigām, Ņikita Zadorovs par turēšanu un Bļugers par spēli ar augstu paceltu nūju atstāja "Canucks" vienību ar trīs laukuma spēlētājiem, ko izmantoja Matss Dzukarello - 3:5. 

Pēc diviem periodiem Fīlipu Gustavssonu "Wild" vārtos nomainīja Marks Andrē Flerī. Viesiem turpinot spēlēt nedisciplinēti, "Wild" saglabāja vairākumus un trešā perioda pirmajās divās minūtēs 77 sekunžu laikā guva trīs vārtus - divus Ēriksons un vienus Kirils Kaprizovs. Turpmāko trīsarpus minūšu laikā vēl pa ripai "Canucks" vārtos iemeta Marko Rosi un Kaprizovs, bet līdz perioda vidum 6:8 panāca Zadorovs.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas divas minūtes un astoņas sekundes, Broks Besers "Wild" pārsvaru samazināja līdz vairs tikai vieniem vārtiem. Astoņas ripas ielaidušais Keisijs Desmits tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju un 67 sekundes pirms finālsvilpes Jūnass Brudīns ar metienu tukšos vārtos panāca 9:7. Vēl vienu ripu tukšos vārtos iemeta Kaprizovs, kurš bija precīzs priekšpēdējā sekundē.

Ēriksons un Kaprizovs maču noslēdza ar sešiem rezultativitātes punktiem, bet pa četriem punktiem sakrāja Boldijs, Dzukarello un Millers.

Bļugers šajā sezonā 43 spēlēs guvis piecus vārtus, atdevis 17 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +11.

 Vankūveras vienība ar 80 punktiem 57 spēlēs ir Rietumu konferences līdere, savukārt "Wild" ar 58 punktiem 55 mačos šajā konferencē ir desmitā.

"Canucks" dosies uz Denveru, kur otrdien krustos nūjas ar Kolorādo "Avalanche".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi