Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugera Penguins vēlreiz zaudē Islanders

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā piekāpās Ņujorkas Islanders vienībai, kurai zaudēja arī pirms četrām dienām.

Ja pirms četrām dienām "Penguins" izbraukumā nenoturēja divu vārtu pārsvaru un zaudēja ar rezultātu 4:5 (1:1, 3:2, 0:2), tad šoreiz savā laukumā Pitsburgas komanda divas reizes bija vadībā, tomēr trešajā periodā ielaida trīs vārtus un piekāpās ar 2:4 (1:0, 1:1, 0:3).

Bļugers uz ledus bija vien deviņas minūtes un 30 sekundes, no kurām divas minūtes un 40 sekundes spēlēja mazākumā, bet minūti un 11 sekundes - vairākumā. Latviešu uzbrucējs pa pretinieku vārtiem izpildīja piecus metienus, bloķēja divas pretinieku mestās ripas, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja divos no deviņiem iemetieniem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Mača septītajā minūtē Džeiks Gencels izvirzīja vadībā mājiniekus, bet otrā perioda sestajā minūtē Broks Nelsons panāca 1:1. Trešdaļas 13.minūtē Džeisons Zakers vairākumā atguva vadību "Penguins", panākot 2:1, bet vēl dažas minūtes vēlāk izcēlās masveida kautiņš un uz noraidīto spēlētāju soliņa devās pa pieciem spēlētājiem no katras komandas.

Trešajā perioda vidū Bo Horvats un Anders Lī minūtes un 41 sekundes laikā guva divus vārtus, panākot 3:2 "Islanders" labā, bet 25 sekundes pirms spēles beigām Nelsons raidīja ripu tukšos mājinieku vārtos, nodrošinot beigu rezultātu 4:2 viesu labā.

"Penguins" vārtus sargāja Tristans Džerijs, kurš tika galā ar 28 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Iļja Sorokins atvairīja 44 no 46 ripām.

"Penguins" šis bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Pitsburgas vienība ar 63 punktiem 56 aizvadītās spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā noslīdējusi uz devīto vietu, bet "Islanders" ar 65 punktiem 60 mačos pakāpās uz septīto pozīciju.

Bļugera pārstāvētā komanda nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Edmontonas "Oilers" hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi