Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bļugera Penguins viesos uzvar Sharks hokejistus; Merzļikinam zaudējums

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins vienība otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā viesos pārspēja Sanhosē Sharks komandu. Tikmēr vārtsargs Elvis Merzļikins atvairīja 29 no 32 metieniem, tomēr viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda savā laukumā piekāpās Ņūdžersijas Devils vienībai.

"Penguins" bija pārāki ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1), pie trim rezultativitātes punktiem tiekot Sidnijam Krosbijam un Rikardam Rakelam.

Bļugers laukumā pavadīja 14 minūtes un 28 sekundes, no kurām divas minūtes un 18 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs pa pretinieku vārtiem izpildīja vienu metienu, pieļāva divas kļūdas, uzvarēja trijos no 14 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Džeiks Gencels, ar 1+2 izcēlās Rakels, bet komandas kapteiņa Krosbija kontā trīs rezultatīvas piespēles. Viesu vārtsargs Keisijs Desmits atvairīja 38 no 39 metieniem.

"Sharks" rindās vienīgos vārtus guva Timo Maiers.

Pitsburgas klubs 53 spēlēs izcīnījis 63 punktus, kas NHL Austrumu konferencē dod septīto pozīciju, kamēr "Sharks" ar 45 punktiem 55 mačos ir 13.pozīcijā Rietumos.

Tikmēr spēlē Kolumbusā viesi izrādījās pārāki ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0), uzvaras vārtus Raienam Greivsam gūstot 1,4 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Mājinieku rindās ar precīziem metieniem izcēlās Džonijs Gudro un Ādams Būkvists, bet "Devils" sastāvā vārtus guva arī Jegors Šarangovičs un Jespers Prats.

Šajā sezonā Merzļikins piedalījies 23 mačos, izcīnījis sešas uzvaras, vidēji ielaidis 4,28 ripas un atvairījis 87,3% metienu.

"Blue Jackets" šis bija piektais zaudējums pēdējās sešās spēlēs, kamēr "Devils" pēdējo 14 spēļu nogrieznī izcīnīja jau 11.panākumu. Ņūdžersijas vienība arī kā pirmā šosezon viesos tikusi pie 20 uzvarām.

NHL kopvērtējumā "Blue Jackets" ar 36 punktiem 54 mačos ir pēdējie gan Austrumu konferencē, gan visā līgā, kamēr "Devils" ar 75 punktiem 53 mačos ir trešie Austrumos.

Nākamo spēli Kolumbusas komanda aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņēms Vinipegas "Jets" hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi