Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugera jaunais klubs Golden Knights izcīna uzvaru pār līgas vicelīderi Hurricanes

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera jaunā komanda Vegasas Golden Knights trešdien Nacionālā hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) pieveica vienu no līdervienībām Karolīnas Hurricanes.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Džeiks Aikels, palīdzot savai vienībai pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Uzvaras vārtus "Golden Knights" labā mača 57.minūtē guva Railijs Smits, bet viesu rindās ar precīziem metieniem izcēlās Martins Nečass un Džordans Stāls.

"Golden Knights" ar 78 punktiem 61 spēlē saglabā pirmo vietu Rietumu konferencē, bet "Hurricanes" ar 86 punktiem 59 mačos ir otrie Austrumu konferencē un visā līgā. Pārliecinoši līderi ar 99 punktiem 60 mačos ir Bostonas "Bruins" hokejisti.

Jau vēstīts, ka trešdien Bļugers trešdien no Pitsburgas "Penguins" vienības aizmainīts uz "Golden Knights", bet Vegasas klubs apmaiņā pret mazākuma speciālistu atdeva NHL vēl nespēlējušo aizsargu Pīteru Deliberatori un nākamā gada trešās kārtas drafta izvēli.

Divus vārtus ceturtdien guva arī līgas rezultatīvākais spēlētājs Konors Makdeivids, palīdzot Edmontonas "Oilers" savā laukumā ar 5:2 (3:1, 2:0, 0:1) pieveikt Toronto "Maple Leafs" vienību.

Makdeivids šajā mačā izcēlās arī ar rezultatīvu piespēli, bet kopumā šosezon 62 spēlēs ir sakrājis jau 118 (52+66) punktus.

Uzvarētāju rindās ar 1+1 atzīmējās Zeks Haimans un Klims Kostins, bet vēl vienus vārtus guva Kailers Jamamoto. Viesu rindās 1+1 Mičela Mārnera kontā, bet viens precīzs metiens Dāvida Kampfa rēķinā.

Citā spēlē ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Vladimirs Tarasenko, palīdzot Ņujorkas "Rangers" papildlaikā ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0) viesos pārspēt Filadelfijas "Flyers" vienību.

Tarasenko guva uzvaras vārtus papildlaika trešajā minūtē, kā arī asistēja Mikas Zibanejada un Krisa Kraidera gūtajos vārtos pamatlaikā. Mājinieku sastāvā trāpīgi metieni padevās Ouenam Tipetam un Skotam Lotonam.

Tikmēr zaudējumu rezultatīvā cīņā ceturtdien piedzīvoja čempionvienība Kolorādo "Avalanche", kas ar 5:7 (1:3, 3:3, 1:1) savā laukumā zaudēja nākamajiem "Golden Knights" pretiniekiem Ņūdžersijas "Devils".

Uzvarētāju sastāvā 1+3 savā kontā ierakstīja Dousons Mersers, 1+2 - Tomāšs Tatars, bet pa 1+1 sakrāja Niko Hišīrrs un Maiks Vudss.

"Avalanche" rindās divus vārtus guva Neitans Makinons, bet 1+1 Valērija Ņičuškina kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi