Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bļugera pārstāvētā Penguins pārtrauc Rangers septiņu uzvaru sēriju

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda otrdien savā laukumā ar 3:2 (0:1, 2:0, 1:1) pieveica Ņujorkas Rangers vienību, pārtraucot pretinieku septiņu uzvaru sēriju.

Mājinieku sastāvā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Sidnijs Krosbijs.

Bļugers šajā mačā uz ledus pavadīja vien deviņas minūtes, no kurām trīs minūtes un sešas sekundes spēlēja mazākumā. Latvijas uzbrucējs izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja piecos no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pa vārtiem mājinieku labā guva arī Jevgēņijs Malkins un  Braiens Rasts, bet "Rangers" sastāvā abus precīzos metienus izpildīja Kriss Kraiders.

Citā otrdienas spēlē pieteikuma nebija Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina, bet viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" cieta kārtejo zaudējumu.

"Blue Jackets" izbraukumā tikās ar Filadelfijas "Flyers" un bija spiesti atzīt mājinieku pārākumu ar 5:3 (1:0, 2:2, 2:1).

Kolumbusas kluba vārtus sargāja Daņiils Tarasovs, kurš tika galā ar 34 no 38 metieniem.

Mājinieku rindās pa diviem vārtiem guva Treviss Koneknijs un Olivers Tipers, bet reizi precīzs bija Morgans Frosts, kamēr "Blue Jackets" sastāvā ar ptrāpīgiem metieniem atzīmējās Kirils Marčēnko, Kevins Džonsons un Endrū Pīks.

Vēl vienā mačā traumas dēļ joprojām laukumā nevarēja doties latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, bet viņa pārstāvētā Tampabejas "Lightning" izbraukuma ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās Toronto "Maple Leafs" hokejistiem.

Mājinieku sastāvā vārtus guva Maikls Bantings, Ostons Metjūzs, Pjērs Engvals un Viljams Nīlanders, kamēr "Lightning" sastāvā vienīgais precīzais metiens Vladislava Namestņikova kontā.

"Penguins" ar 42 punktiem 32 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, "Lightning" ar 41 punktu 31 mačā ir vienu pozīciju zemāk, bet "Blue Jackets" ar 22 punktiem 42 dueļos ir pārliecinoši pēdējā 16.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi