Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Bļugeram 12 soda minūtes, Penguins pārtrauc uzvaru sēriju

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien nopelnīja 12 soda minūtes par kaušanos, bet viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda zaudēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

Penguins trešdien izbraukumā ar 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) atzina Šarlotes Checkers vienības pārākumu, Bļugera pārstāvētajai komandai pārtrūkstot trīs uzvaru sērijai.

Otrā perioda pēdējā minūtē laukumā izcēlās abu komandu vairāku spēlētāju saķeršanās, kurā piedalījās arī Bļugers, par rupjību nopelnot 2+10 soda minūtes.

Uzbrucējs, kurš iepriekšējā mačā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, reizi metot pa vārtiem un nopelnot negatīvu lietderības rādītāju -2.

Viņš šosezon 55 spēlēs izcēlies ar 16 vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm, kā arī lietderības koeficentu +14. Iepriekšējā sezonā viņš AHL čempionātā 54 mačos bija iemetis septiņus vārtus.

Tikmēr citā mačā vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks palika rezervē, bet Klīvlendas Monsters viesos ar 2:3 (0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā zaudēja Ontario Reign vienībai. Kivlenieka konkurents Džefs Zetkofs atvairīja 31 no 34 metieniem.

AHL kopvērtējumā Penguins ar 78 punktiem 60 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas Sound Tigers ar 68 punktiem 61 mačā ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā Klīvlendas Monsters ar 48 punktiem 60 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē Barracuda ar 58 punktiem 54 mačos ir sestā starp astoņām vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi