Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugeram gols un rezultatīva piespēle Penguins uzvarā AHL mačā

Latviešu hokejists Teodors Bļugers piektdien izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionātā mačā, palīdzot kaldināt Vilksbāres/Skrentonas Penguins komandas uzvaru. Penguins izbraukumā ar 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) uzveica Šarlotas Checkers hokejistus.

Bļugers spēles 17. minūtē asistēja Entonija Endželo vārtu guvumā, rezultātam tobrīd kļūstot 3:0, turklāt Latvijas hokejists otrās trešdaļas 39. sekundē panāca jau četru vārtu pārsvaru par labu viesiem.

Bļugers tika nosaukts par šī mača spožāko zvaigzni.

Bļugers šajā spēlē veica četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon viņš 39 spēlēs guvis 17 vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles, būdams Penguins rezultatīvākais hokejists.

Citā piektdienas spēlē uz rezervistu soliņa palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas Monsters izbraukumā ar 4:3 (0:1, 2:1, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Sirakjūsas Crunch. Viesu vārtos šoreiz stājās Breds Tīsens, kurš atvairīja 37 no 40 metieniem.

Vēl vienā cīņā ārpus pieteikuma palika latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas Bears viesu laukumā ar 2:6 (1:3, 0:2, 1:1) kapitulēja Springfīldas Thunderbirds.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar 43 punktiem 39 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas Penguins, bet Bears ar 32 punktiem 37 mačos ir astotā.

Savukārt Ziemeļu divīzijas piektajā vietā ar 41 punktu 37 cīņās atrodas Klīvlendas Monsters, kamēr septītā ar 38 punktiem 40 cīņās ir Belevilas Senators, kuras rindās sezonas lielāko daļu pavadījis nu uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais uzbrucējs Rūdolfs Balcers, bet uzreiz aiz tās ar 36 punktiem 38 spēlēs ir uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas Rocket.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi