Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bļugeram NHL rezultatīva piespēle Penguins uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja, viņa pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" izbraukumā svinot uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Penguins" izbraukumā ar 6:4 (2:0, 1:2, 3:2) pieveica Minesotas "Wild".

Bļugers savā sezonas otrajā mačā laukumā bija 11 minūtes un 58 sekundes, no kurām divas minūtes un 31 sekundi spēlēja mazākumā un četras sekundes vairākumā, divreiz metot pa vārtiem, pielietojot vienu spēka paņēmienu un uzvarot pusē iemetienu.

Viesu sastāvā ar četriem (2+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Sidnijs Krosbijs, trijiem (1+2) - Džeiks Guncels, bet pa precīzam metienam arī Broka Makgina, Raiena Polinga un aizsarga Krisa Letāna kontā, kurš guva pirmos vārtus sezonā.

"Wild" sastāvā ar diviem trāpīgiem metieniem atzīmējās Jūels Ēriksons-Eks, bet pa vieniem vārtiem guva Brendons Djuhaims un Metjū Dambā.

Krosbijs guva karjerā 100.vārtus, atklājot rezultātu un kļūstot par otro aktīvo NHL spēlētāju, kurš sasniedzis šo atzīmi. Aleksandram Ovečkinam no Vašingtonas "Capitals" ir 134 šādi vārti. Krosbijs panāca Mario Lemjē un dala pirmo vietu kluba visu laiku labāko sarakstā šajā rādītājā.

Krosbijs arī apsteidza Gordiju Hovu un līgas visu laiku labāko sarakstā ieņem desmito vietu līgā ar 163 trīspunktu spēlēm, par vienu spēli atpaliekot no Jari Kurri.

Citā ceturtdienas mačā Tampabejas "Lightning" bez jaunpienācēja Rūdolfa Balcera ierindā savā laukumā pieveica Kalgari "Flames" - 4:1 (1:0, 1:0, 2:1).

Divus vārtus guva Ņikita Kučerovs, pa vieniem - Stīvens Stemkoss un Filips Maierss.

Vienīgos vārtus viesu labā guva Elīass Lindholms.

Tāpat bez savainotā Elvja Merzļikina sastāvā Kolumbusas "Blue Jackets" mājās pieveica Monreālas "Canadiens" - 6:4 (2:0, 0:2, 4:2).

Viņa aizstājējs vārtos Jonass Korpisalo atvairīja 38 no 42 metieniem.

Trīs (2+1) rezultativitātes punktus mājinieku labā sakrāja Šons Kirali, bet pretiniekiem pa diviem punktiem sakrāja Brendans Galahers, Niks Suzuki (abiem - 1+1) un Kristians Dvoreks.

"Lightning" ar 21 punktu 17 spēlēs ieņem sesto vietu NHL Austrumu konferencē, Pitsburgas komanda ar 17 punktiem ieņem desmito vietu, bet "Blue Jackets" ar 13 punktiem 16 mačos ir pēdējā vietā 16 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi