Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bļugeram otro AHL maču pēc kārtas divi vārti un pirmās zvaigznes tituls

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien guva divus vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, tikdams pie cīņas pirmās zvaigznes titula, kamēr viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda svinēja uzvaru.

"Penguins" viesos ar rezultātu 5:2 (1:1, 3:1, 1:0) pārspēja Bigemtonas "Devils" komandu.

Savus pirmos vārtus Bļugers guva otrā perioda piektajā minūtē, kad panāca 2:1, bet otro reizi viņš izcēlās 46 sekundes pirms pamatlaika beigām, raidīdams ripu tukšā pretinieku cietoksnī.

Latvijas hokejists šajā mačā sešas reizes meta pa pretinieku vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +3. Otro spēli pēc kārtas viņš guva divus vārtus un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Bļugers šajā sezonā 36 spēlēs guvis 15 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams "Penguins" rezultatīvākais hokejists.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā vietā ar 39 punktiem 36 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 30 punktiem 34 mačos ir Hēršijas "Bears", kuru pārstāv aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 39 punktiem 33 cīņās atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr sestā ar 34 punktiem 35 spēlēs ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", bet pēdējo vietu starp astoņām vienībām ar 31 punktu 34 dueļos ieņem Lavālas "Rocket", kur spēlē uzbrucējs Ņikita Jevpalovs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi