Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugeram rezultatīva piespēle Canucks uzvarā pār Rangers

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, palīdzot Vankūveras Canucks komandai viesos pieveikt Austrumu konferences līderi Ņujorkas Rangers vienību.

"Canucks" izbraukumā bija pārāki ar 6:3 (3:1, 2:1, 1:1), tiekot pie trešās uzvaras pēdējās četrās spēlēs, bet Bļugers ar rezultatīvu piespēli mača 36.minūtē palīdzēja Elīasam Petešonam gūt komandas ceturtos vārtus.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 35 sekundes, no kurām minūti un 45 sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja sešos no 16 iemetieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas uzbrucējs pie vismaz viena rezultativitātes punkta ticis desmit no pēdējām 11 spēlēm, bet šosezon kopumā 26 mačos sakrājis 16 (5+11) punktus, deviņas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Uzvarētāju sastāvā Petešons sakrāja četrus (2+2) punktus, divus vārtus guva Nils Hoglanders, 1+2 savā kontā ierakstīja Broks Besers, vēl vienus vārtus guva Džonatans Taners Millers, bet Filips Hroneks tika pie divām rezultatīvām piespēlēm

"Rangers" sastāvā divi vārti Vinsenta Tročeka kontā, Artēmijs Panarins tika pie 1+1, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Aleksis Lafrenjē.

"Canucks" ar 55 punktiem 40 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē un visā līgā, bet "Rangers" ar 54 punktiem 39 spēlēs noslīdēja uz otro vietu Austrumu konferencē.

Nākamo maču Vankūveras komanda aizvadīs otrdien viesos pret Ņujorkas "Islanders", kuri Austrumu konferencē ar 46 punktiem 39 spēlēs ieņem sesto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi