Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Bļugeram un Girgensonam mainīgas sekmes NHL spēlēs, Merzļikins uz soliņa

Latvijas hokejista Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) otro dienu pēc kārtas spēli beidza ar 5:2, šoreiz zaudējot, bet Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins izrāva uzvaru pagarinājumā. Tikmēr Elvjaq Merzļikina Kolumbusas klubs ar latvieti uz soliņa savā laukumā guva sauso uzvaru.

Penguins savā laukumā pagarinājumā ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pieveica Kalgari Flames.

Bļugers laukumā pavadīja 12 minūtes un 24 sekundes, no kurām minūti un 15 sekundes spēlēja mazākumā. Uzbrucējs uzvarēja 20 procentos iemetienu un citos statistikas rādītājos palika uz nulles.

Uzvaru mājiniekiem 56 sekundes pirms pagarinājuma beigām panāca Džeiks Guncels, sekmējot komandas otro uzvaru pēc kārtas. Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei Aleksam Gaļčeņukam un Džaredam Makenam, bet divas rezultatīvas piespēles Dominikam Kahunam. Tristans Džerijs uzvarētāju rindās atvairīja 32 pretinieku metienus.

Pitsburga ar 30 punktiem 24 mačos ir 5. vietā Austrumu konferencē. 

Sabres viesos ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) atzina Tampabejas Lightning pārākumu.

Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 47 sekundes, no kurām četras minūtes un 24 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs veicat trīs metienus pa vārtiem un pielietojot divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja 80 procentos iemetienu, bet maču hokejists beidza ar lietderības koeficientu -1.

Viesiem vārtus guva Sems Reinhārts un Džimijs Vīzijs, bet mājinieku rindās trīs rezultativitātes punktus par vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm sakrāja Ondrejs Palāts, tampabejas komandai svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Uzvaru Tampabejas komanda nostiprināja trešās trešdaļas vidū ar viena mazākuma laikā diviem gūtiem vārtiem Sedrika Paketa un Palāta izpildījumā.

Ar 25 punktiem 24 spēlēs Sabres Austrumu konferencē ieņem 11.pozīciju.

Tikmēr vārtargs Merzļikins palika uz rezervistu soliņa spēlē, kurā viņa konkurents Jūnass Korpisalo atvairīja visus 25 Otavas Senators metienus, bet Kolumbusas Blue Jackets savā laukumā uzvarēja ar 1:0. Vienīgos vārtus trešā perioda ievadā guva Olivers Bjorkstrands. 

Merzļikins debijas sezonā laukumā bijis sešos mačos, bet savu pirmo uzvaru NHL vēl nav guvis.

Tikmēr Senators sistēmā spēlējošais Rūdolfs Balcers aizvien atrodas komandas fārmklubā Belevillā (AHL), kur pirmajās piecās spēlēs iekrājis jau septiņus (4+3) punktus. Sagaidāms, ka latvietis drīzumā varētu saņemt izsaukumu uz Otavu, kur pērn aizvadīja 36 mačus NHL (5+9).

Kolumbusas komanda ar 24 punktiem 23 mačos ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, kamēr Otava ar 23 punktiem 24 mačos ir nākamā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi