Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Bļugeram un Merzļikinam zaudējumi NHL spēlēs

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins vienība, kā arī vārtsarga Elvja Merzļikina komanda Kolumbusas Blue Jackets.

Pitsburgas komanda savā laukumā tikās ar Ņujorkas "Rangers", piedzīvojot zaudējumu ar  2:3 (1:0, 0:2, 1:1), kamēr "Blue Jackets" mājās ar 3:4 (1:2, 1:2, 1:0) atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu.

Merzļikins atvairīja 25 no 29 metieniem, tiekot galā ar 86,2% raidījumu, kamēr pretējos vārtos Semjons Varlamovs no 45 metieniem atvairīja 42.

Divus vārtus mājinieku rindās guva Vladislavs Gavrikovs, reizi precīzs bija Olivers Bjorkstrands, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Patriks Laine. Savukārt uzvarētājiem ar 1+1 izcēlās Broks Nelsons, pa vārtiem guva Zeks Parīzi, Džošs Beilijs un Antonī Boviljē, kamēr pa divām rezultatīvām piespēlēm Andersam Lī un Metjū Barzalam.

Savukārt Bļugers komandas zaudējumā uz ledus bija desmit minūtes un 36 sekundes, no kurām 45 sekundes mazākumā un 15 sekundes vairākumā. Uzbrucējs izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, vienreiz atņēma ripu un zaudēja vienīgajā iemetienā, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Penguins" rindās vārtus guva Braiens Boils un Sidnijs Krosbijs, bet Kriss Letangs atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Uzvarētāju rindās vārti Frenkam Vatrano un Brendanam Šneideram, Kriss Kraiders iekrāja 1+1, bet Artēmijs Panarins atdeva divas rezultatīvas piespēles.

"Penguins" ar izcīnītiem 90 punktiem 68 aizvadītās spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem piekto vietu, kamēr "Blue Jackets" ar 69 punktiem 67 mačos atrodas devītajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi