Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bļugers Penguins uzvarā gūst savus trešos vārtus šosezon; Balceram zaudējums Sentluisā

Latvijas hokejists Teodors Bļugers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva savus trešos vārtus šajā sezonā un palīdzēja Pitsburgas Penguins izcīnīt uzvaru.

"Penguins" mājās ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) uzvarēja Ņujorkas "Islanders", kas iepriekš astoņās spēlēs pēc kārtas spēja izcīnīt vismaz vienu punktu.

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un piecas sekundes, no kurām minūti un deviņas sekundes nospēlēja vairākumā, bet mazākumā - divas minūtes un 26 sekundes. Uzbrucējs savus trešos vārtus šajā sezonā guva otrā perioda 19.minūtē, kad palika nepiesegts pie labā vārtus staba. Viņš bija pirmais pie atlēkušās ripas.

Tāpat Bļugers šajā spēlē četrreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, reizi atņēma pretiniekam ripu, uzvarēja septiņos no 13 iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bļugers šosezon 15 spēlēs guvis trīs vārtus un sešreiz rezultatīvi piespēlējis. Šī bija otrā spēle pēc kārtas, kurā Bļugers izcēlies ar vismaz vienu rezultativitātes punktu.

"Penguins" vadībā izvirzījās jau pirmā perioda piektajā minūtē, 1:0 panākot kapteinim Sidnijam Krosbijam. Otrā perioda izskaņā Bļugers pēc Maika Matesona metiena ripu raidīja tukšos vārtos, taču trešā perioda vidū Džeisons Zakers panāca jau drošāku pārsvaru - 3:0. Četras minūtes līdz pamatlaika beigām Broks Nelsons vairākumā atguva "Islanders" vienus vārtus, taču nepilnu pusotru minūti vēlāk vēlreiz trīs vārtu pārsvaru atjaunoja Braiens Rasts.

Zakers un Rasts šajā spēlē izcēlās ar 1+1, bet divas rezultatīvas piespēles Jevgēņija Malkina rēķinā.

"Penguins" ar 17 punktiem 15 spēlēs Austrumu divīzijā ieņem piekto vietu.

Citā spēlē Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" vienība viesos ar 2:3 (0:1, 2:0, 0:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Sentluisas "Blues".

Balcers šajā spēlē laukumā pavadīja 11 minūtes un 50 sekundes, no kurām minūti un sešas sekundes spēlēja vairākumā. Viņš reizi meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmā perioda septītajā minūte Maiks Hofmans, spēlējot vairākumā, vadībā izvirzīja mājiniekus. "Sharks" rindās otrajā periodā izcēlās Noa Gregors un Džons Leonards, taču Breidens Šens 40 sekundes līdz finālsvilpei panāca neizšķirtu 2:2. Papildlaika pēdējā minūtē Deivids Perons iepretim vārtiem saņēma piespēli no partnera un ar vienu pieskārienu raidīja ripu vārtsargam starp kājām.

Perons spēli noslēdza ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Hofmans guva vārtus un reizi piespēlēja.

"Sharks" ar 14 punktiem 15 mačos Rietumu divīzijā ierindojas sestajā vietā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi