Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugers gūst vārtus Canucks zaudējumā Wild komandai

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, taču viņa pārstāvētā Vankūveras Canucks piedzīvoja zaudējumu.

"Canucks" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Minesotas "Wild" hokejistiem un pārtrauca četru uzvaru sēriju.

Bļugers šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 10 no 16 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vienu minūti un 55 sekundes pirms pirmā perioda beigām "Canucks" atstāja vārtu priekšā nepieskatītu Frederiku Gudro, kurš pēc Markusa Folinjo piespēles panāca 1:0 minesotiešu labā. Izlīdzinājumu viesi panāca otrā perioda ceturtajā minūtē, kad Dakota Džouša piespēlēja uz vārtu priekšu, kur pieslidoja Bļugers, Latvijas hokejistam raidot ripu tīklā.

Otrā perioda beigās Bļugers nopelnīja savai komandai divu minūšu vairākumu, taču "Canucks" to neizmantoja. 

Komandas pamatlaikā vairs vārtus neguva un spēle turpinājās papildlaikā, kurā neviena no vienībām uzvaru nenokārtoja, tādējādi divu punktu ieguvēja tika noskaidrota pēcspēles metienu sērijā. Tajā Matss Dzukarello panāca 1:0 mājinieku labā, bet nākamos metienus Andrejs Kuzmenko, Metjū Boldijs, Džonatans Teners Millers, Kirils Kaprizovs un Ēliass Petešons nerealizēja.

Visus trīs metienus pēcspēles sērijā atvairīja Filips Gustafsons, kurš tika atzīts par mača pirmo zvaigzni, 65 minūtēs tiekot galā ar 35 no 36 raidījumiem. "Canucks" vārtos Keisijs Desmits atvairīja 30 no 31 metiena.

Bļugers šajā sezonā 17 spēlēs guvis trīs vārtus, atdevis trīs rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Canucks" ar 42 punktiem 31 spēlē ir Rietumu konferences vicelīdere, bet "Wild" ar 28 punktiem 28 mačos ieņem desmito pozīciju.

Vankūveras hokejisti nākamo spēli aizvadīs jau svētdien, kad izbraukumā cīnīsies ar Čikāgas "Blackhawks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi