Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugers izcīnīto Stenlija kausu uz Rīgu atvedīs 11.augustā

Latvijas hokejists Teodors Bļugers aizvadītajā sezonā izcīnīto Stenlija kausu uz Rīgu atvedīs 11.augustā, spēlētājs norādījis savas jaunās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras Canucks preses dienestam.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) informē, ka trofeja tiks izrādīta Rīgas Biržas muzejā, Doma laukumā, 11.augustā plkst.16. Pasākums norisināsies apmēram divas stundas un tajā piedalīsies arī pats Bļugers.

Latvijas uzbrucējs, kurš Stenlija kausu izcīnīja kopā ar Vegasas "Golden Knights" vienību, plāno to sākotnēji nogādāt vecāku mājās Rīgā draugu un radinieku lokā, bet vēlāk izrādīt citās galvaspilsētas vietās, lai fani to varētu redzēt un nofotogrāfēt.

"Līdz šim vienīgais spēlētājs no Latvijas, kurš jelkad izcīnījis Stenlija kausu, ir Sandis Ozoliņš 1996.gadā ar Kolorādo ["Avalanche"], un, kā noprotu, toreiz viņš trofeju neatveda, tā kā šī būs pirmā reize, kad kauss nonāks Latvijā," komandas mājaslapā citēts Bļugers. "Es domāju, ka ir svarīgi šādā panākumā dalīties ar sabiedrību."

"Golden Knights" finālsērijā ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", izcīnot Stenlija kausu pirmo reizi kluba vēsturē.

Latvijas uzbrucējs Stenlija kausa izcīņas finālsērijā nepiedalījās, bet kopumā izslēgšanas spēlēs laukumā devās sešos mačos, kuros tika pie diviem (1+1) punktiem un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Pusmēnesi pēc Stenlija kausa izcīnīšanas Bļugers, kuram pēc sezonas bija neierobežoti brīvā aģenta statuss, nonāca Vankūveras "Canucks" paspārnē.

"Celt kausu virs galvas bija brīnišķīga pieredze," sacīja Bļugers, norādot, ka tas tikai paveikt, jo visa komanda cīnījās viens par otru.

Tāpat Latvijas uzbrucējs norādīja, ka ar nepacietību gaida jauno sezonu un vēlas sevi vairāk apliecināt tieši uzbrukumā.

"Domāju, ka komandas jaunais kodols ir lielisks un mūs gaida lieliska nākotne," sacīja 28 gadus vecais uzbrucējs. "Gribu spēlēt uzbrūkošāk nekā līdz, šim, palīdzēt komandai augt un kļūt labākai. Tāpat vēl jāiepazīst puiši, jāizveido draudzīgas attiecības un jābūt daļai no visa procesa, kas, cerams, ļaus spert soli uz priekšu nākamajā sezonā."

Jau ziņots, ka Bļugers "Canucks" nonāca 1.jūlijā kā neierobežoti brīvais aģents, parakstot līgumu uz gadu par 1,9 miljoniem ASV dolāru. Vankūveras vienību pārstāv arī latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi