Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Bļugers palīdz Penguins sagraut Filadelfijas komandu

Iespaidīgu uzvaru NHL regulārā turnīra spēlē otrdien svinēja latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda, kas savā laukumā ar 7:1 (4:0, 2:0, 1:1) sagrāva Filadelfijas Flyers.

Laukuma saimnieki kārtīgu pamatu uzvarai ielika jau spēles ievadā, kad nepilnu trīs minūšu laikā panāca 3:0, bet otrā perioda izskaņā rezultāts uz tablo bija jau graujošs - 6:0. Pēdējās 20 minūtēs goda vārtus guva arī viesi, bet dažas sekundes pirms mača beigām Penguins iemeta septīto ripu.

Pitsburgai katrus no septiņiem vārtiem guva cits hokejists, bet pa trim (1+2) punktiem mačā iekrāja kapteinis Sidnijs Krosbijs, Dominiks Simons un Dominiks Kahuns. Vārtos Mets Marejs tika galā ar 29 Filadelfijas hokejistu metieniem, kapitulējot tikai reizi.

Teodors Bļugers uz ledus pavadīja 17 minūtes (tostarp 3:45 mazākumā), kuru laikā atzīmējās ar vienu metienu, trim spēka paņēmieniem, 55% uzvarētu iemetienu un +1 lietderības koeficientu. Iepriekšējos trīs mačos viņš bija guvis rezultativitātes punktus.

Latvijas izlases uzbrucējam šosezon 13 mačos pieci (2+3) punkti un -1 lietderība.

Penguins komanda ar 13 spēlēs iekrātiem 16 punktiem pakāpusies uz 6. vietu Austrumu konferencē, kur otrie 20 punktiem ir Bufalo Sabres un Zemgus Girgensons. Tikmēr 11.vietā ar 11 mačos iekrātiem 12 punktiem atrodas Kolumbusas Blue Jackets un Elvis Merzļikins, bet savainotā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas Senators komanda ar septiņiem punktiem 11 spēlēs ir 15. vietā 16 klubu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi