Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Bļugers paliek ārpus pieteikuma, Penguins beidzot uzvar

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien palika ārpus pieteikuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, viņa pārstāvētajai Pitsburgas Penguins svinot uzvaru.

Pitsburgas hokejisti viesos ar rezultātu 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) pārspēja Filadelfijas Flyers, pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Penguins komandā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sidnijs Krosbijs, bet vēl pa precīzam metienam bija Džeikam Gencelam, nesen nolīgtajam Nikam Bjugstadam un Krisam Letangam.

Lielisku spēli aizvadīja viesu vārtsargs Mets Marejs, kurš atvairīja 50 pretinieku mestās ripas, kas ir viņa karjeras rekords.

"Kad esi uz ledus, tad nedomā par metienu skaitu. Tu tikai dari to, kas tev palīdz apturēt ripu," pēc uzvaras teica Marejs.

Pēc piecu maču izlaišanas laukumā atgriezās viens no Penguins līderiem Jevgēņijs Malkins, kurš par tīšu sitienu ar nūju pa Mihaela Rafla seju saņēma noraidījumu līdz spēles beigām. Otrdien viņam būs jāsniedz paskaidrojums NHL disciplinārkomisijai.

Penguins nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Edmontonas Oilers.

Citā mačā Stenlija kausa čempione Vašingtonas Capitals savā laukumā ar rezultātu 6:4 (2:2, 3:1, 1:1) pārspēja Losandželosas Kings. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās krievu uzbrucējs Jevgēņijs Kuzņecovs, bet 1+2 savā kontā ierakstīja viņa tautietis Aleksandrs Ovečkins.

Tikmēr pārliecinošu uzvaru svinēja Sanhosē Sharks, kas viesos ar 7:2 (3:1, 3:0, 1:1) pārspēja Vankūveras Canucks, tādējādi kļūstot par Rietumu konferences līderi. Sharks komandā ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Evanders Keins.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 86 punktiem 56 mačos atrodas Tampabejas Lightning, kam ar 72 punktiem 55 spēlēs seko Ņujorkas Islanders. Savukārt astotā ar 65 punktiem 56 spēlēs ir Pitsburgas Penguins, desmitā ar 61 punktu 55 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres, bet pēdējā starp 16 vienībām ar 47 punktiem 55 mačos ir Otavas Senators, kur spēlē Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 75 punktiem 57 cīņās ir Sanhosē Sharks, bet 74 punktus guvusi Kalgari Flames.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi