Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bostonas Bruins hokejisti jau 14.spēlē pēc kārtas tiek pie punktiem

Bostonas Bruins komanda otrdien jau 14.spēlē pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika pie punktiem.

"Bruins" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:1, 3:0, 0:0) pārspēja vienu no spēcīgākajām Rietumu konferences komandām Sanhosē "Sharks", tiekot pie astotās uzvaras pēdējo deviņu maču laikā.

Uzvarētāju sastāvā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Breds Maršāns.

Trešajā trešdaļā traumas dēļ nespēlēja viens no "Sharks" līderiem Ēriks Kārlsons. Zviedru aizsargs jau kādu laiku cīnās ar cirkšņa traumu. Viņš jau iepriekš šāda savainojuma dēļ bija spiests izlaist deviņas spēles, laukumā atgriežoties februāra vidū.

Citviet sesto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Rietumu konferences līdere Kalgari "Flames", kas viesos ar rezultātu 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) pieveica Ņujorkas "Islanders".

Šī ir pirmā reize šosezon, kad "Flames" tikusi pie tik garas uzvaru sērijas, bet viesu vārtos 26 metienus atvairīja vārtsargs Maiks Smits.

Uzvaru "Flames" komandai šajā mačā trešās trešdaļas sākumā nodrošināja Mikaels Baklunds, kurš ar rezultativitāti atzīmējies jau sešās cīņās pēc kārtas.

Savukārt pagājušā gada Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights" otrdien savu skatītāju priekšā ar 4:1 (0:1, 1:0, 3:0) pārspēja Dalasas "Stars".

Uzvarētājiem divus vārtus iemeta Makss Pačioretī, kamēr debiju Lasvegasas klubā piedzīvoja uzbrucējs Marks Stouns, kurš vēl nesen tika iemainīts no latvieša Rūdolfa Balcera pārstāvētās Otavas "Senators".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda otrdien izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:2, 1:1, 0:2) atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu, vēl vairāk attālinoties no Stenlija kausa izcīņas sasniegšanas. No "play-off" šo vienību šķir jau astoņi punkti.

Tikmēr Pitsburgas "Penguins" bez Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera palīdzības otrdien izbraukumā ar 5:2 (2:0, 1:2, 2:0) pārspēja citu konkurenti cīņā par vietu Stenlija kausa izcīņā Kolumbusas "Blue Jackets", tādējādi atgriežoties "play-off" zonā.

Savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas otrdien piedzīvoja Otavas "Senators", kuras pieteikumā nebija cits latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Šī vienība izbraukumā ar 2:7 (2:2, 0:4, 0:1) kapitulēja Stenlija kausa glabātājai Vašingtonas "Capitals".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 100 punktiem 63 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 83 punktiem 63 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt astotā ar 74 punktiem 63 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 11.vietā ar 68 punktiem 63 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 49 punktiem 63 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 87 punktiem 63 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 82 punkti 64 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi