Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Bukarts regulāro turnīru Čehijā noslēdz ar 0+2; visi latvieši spēlēs play-off

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta pēdējā mačā, kaldinādams Prāgas Sparta komandas uzvaru.

Prāgas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) pārspēja regulārajā čempionātā uzvarējuši Libereces "Bīlī Tigrši" vienību.

Bukarts šajā sezonā 47 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat regulāro turnīru ar uzvaru noslēdza uzbrucēja Edgara Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas savā laukumā ar 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) pārspēja Brno "Kometa" vienību.

Freibergs šosezon 49 cīņās guvis četrus vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles, bet Kulda 49 mačos atzīmējies ar 11 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā bez punktiem palika aizsargs Oskars Cibuļskis, kamēr uzbrucēja Māra Bičevska nebija pieteikumā, viņu pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 2:4 (1:3, 0:0, 1:1) atzīstot Pardubices "Dinamo" pārākumu.

Cibuļskis šosezon 48 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 41 mačā atzīmējies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr ar "sauso" zaudējumu samierinājās aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 0:4 (0:1, 0:2, 0:1) piekāpās "Mlada Boleslav" hokejistiem, tādējādi neizmantojot iespēju uzvarēt regulārajā čempionātā.

Galviņš šosezon 47 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta regulārajā turnīrā ar 101 punktu 52 cīņās uzvarēja Libereces "Bīlī Tigrši", otrajā vietā ar 99 punktiem bija Tršinecas "Ocelārži", bet trešo vietu ar 98 punktiem ieņēma Plzeņas "Škoda", šīm trim vienībām nodrošinot ceļazīmi uz Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas nākamās sezonas turnīru.

Ceturto vietu ar 93 punktiem ieņēma Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar 77 punktiem bija devītā, bet Prāgas "Sparta" ar 76 punktiem noslēdza pirmo desmitnieku.

Visas četras latviešu pārstāvētās komandas tika izslēgšanas turnīrā. No pirmās kārtas to sāks "PSG Berani" un "Sparta", kas sērijā līdz trim uzvarām tiksies attiecīgi ar "Mlada Boleslav" un Vitkovices "Ridera'" vienībām. Savukārt no ceturtdaļfinālā turnīru sāks "Ocelārži" un "Mountfield" hokejisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Čempionu mentalitāte

Feldmanis: iegūta ceļazīme un papildu laiks, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi