Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Bukmeikeri: Latvijas hokeja izlases zaudējumi pārbaudes spēlēs turpināsies arī Rīgā

Latvijas hokeja izlase 11. un 12. aprīlī Arēnā Rīga aizvadīs savas pirmās šī pavasara pārbaudes spēles savā laukumā, sacenšoties ar Somijas valstsvienību. Sporta totalizators Betsafe, ņemot vērā abu izlašu vēl eksperimentālos sastāvus, paredz Latvijai labas izredzes pacīnīties ar titulēto Somiju, taču kā ticamākais rezultāts tāpat tiek uzskatīts zaudējums.

Boba Hārtlija trenētā Latvijas izlase uz pirmajām divām pārbaudes spēlēm Norvēģijā (zaudējumi 2:3 un 2:6) pirms pasaules čempionāta devās ar jaunu sastāvu, kurā tika pārbaudīti vairāki spēlētāji, kuri iepriekš uz vietu lielajā izlasē tā īsti nemaz nebija pretendējuši. Par šī sastāva pieredzi ļoti daiļrunīgi runā fakts, ka abi Latvijas vārtsargi – vietējā čempionāta finālisti – Uldis Čalpa un Reinis Petkus pirms tam nebija aizvadījuši nevienu oficiālu spēli valstsvienībā.

Rezultāti pārbaudes spēlēs nekad nav bijuši primārais atskaites punkts – viss tomēr tiks rēķināts caur pasaules čempionāta prizmu. Taču šobrīd Latvijas izlase ir nonākusi visai tuvu tam, lai pārbaudes spēļu ciklu sāktu ar četriem zaudējumiem. Pēc neveiksmēm Norvēģijā Latviju tagad sagaida divas spēles ar spēcīgo Somijas izlasi, un sporta totalizatora Betsafe bukmeikeri norāda, ka somi būs izteikti favorīti abos mačos par spīti viņu neveiksmēm pārbaudes spēļu cikla sākumā pret Baltkrieviju.

11. aprīļa spēlē koeficients uz Latvijas uzvaru pamatlaikā ir 5,25, bet, ieskaitot papildlaiku un bullīšus, ja tādi būs nepieciešami, uzvaras koeficients ir 3,70. Bukmeikeri paredz, ka somi Rīgā attaisnos savu favorītu lomu – koeficients uz Somijas uzvaru pamatlaikā noteikts kā 1,46.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi