Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Buncis: Biļetes uz Latvijas izlases spēlēm PČ Rīgā varēs nopirkt arī par 30 eiro

Pagājušajā nedēļā Rīgā un Tamperē paredzētā 2023. gada pasaules čempionāta (PČ) hokejā orgkomitejas publiskoja informāciju par pieteikšanos izlozei un iespēju izlozes kārtībā iegādes tiesības uz PČ dienas biļetēm. Tāpat orgkomitejas iepazīstināja ar dienas biļešu cenām, kā arī pastāstīja par biļešu iegādes laika grafiku. Latvijas orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju skaidro biļešu cenu un tirdzniecības nianses.

Kopš izlozes sākuma aizritējusi nepilna nedēļa. Kā pagājušas šīs dienas?

Jāsaka, ka ažiotāža no līdzjutēju puses ir milzīga. Izloze aktīvi turpinās un gaidām, kad varēsim veikt izlozi un pirmie līdzjutēji sāks iegādāties biļetes. Vēlos atgādināt, ka pieteikties izlozei iespējams tikai līdz 12. oktobrim. Katrs interesents var reģistrēties un, laimesta gaidījumā, varēs nopirkt sešas dienas biļetes (pēc izvēles), kad spēlēs Latvijas izlase. Reģistrēties iespējams šajā interneta vietnē

Līdzjutējus galvenokārt interesē biļešu cena uz Latvijas izlases mačiem. Tā noteikta 140 eiro – ko ietver šī summa?

Līdz iespējai iegādāties biļetes tikai uz Latvijas izlases spēlēm vēl nedaudz jāpagaida. Šobrīd tiek dota iespēja izlozes kārtībā iegādāties dienas biļetes. Nenoliegšu - ieraugot cenu 140 eiro, šķiet, ka tā būs samaksa par vienu spēli. Nē, tā nav taisnība. Dienas biļete sevī ietver 2 – 3 spēļu apmeklējumu. Piemēram, 12.maijā ir divas spēles: Slovākija pre Čehiju un Latvija pret Kanādu. Līdzjutēji iegādājas biļetes uz abām spēlēm. Savukārt 13.maijā tās jau ir 3 spēles (SUI - SLO, NOR - KAZ, SVK - LAT).

Vai paliek spēkā plānotais, ka februārī laidīsiet klajā ilgi gaidītās atsevišķās spēļu biļetes?

Šobrīd turpinām aktīvu darbu ar IIHF un INFRONT, lai precīzi noteiktu visas tehniskās un organizatoriskās prasības attiecībā uz sēdvietām. Šajā brīdī droši varam piedāvāt vien nepilnas 6000 sēdvietas. Cenšamies atbrīvot pēc iespējas vairāk sēdvietas jau esošajās cenu kategorijās, gan arī papildus vietas - trešajā un ceturtajā balkonā, kā arī arī precizēt pieejamās stāvvietas. Tas pavērtu iespējas piedāvāt papildus biļetes par zemākām cenām. Izskatās, ka precizēts papildus sēdvietu plāns varētu būt gatavs februārī, kad ir plānots uzsākt atsevišķu spēļu tirdzniecību.

Cik varētu izmaksāt šāda veida biļetes?

Trešā un ceturtā balkona biļetes būs pieejamas par zemākām cenām, bet šobrīd notiek precīzi aprēķini par sēdvietu skaitu un to pieejamību. Tāpat vēlos uzsvērt, ka uz Latvijas spēlēm būs pieejamas stāvvietas, kas maksās 30 eiro, bet uz citām spēlēm varēs iegādāties pat par zemāku cenu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi