Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Čehu hokeja leģenda Jāgrs aizmainīts uz Floridas Panthers

Pieredzējušais Čehijas uzbrucējs no Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņūdžersijas Devils aizmainīts uz Floridas Panthers, kas šobrīd cīnās par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā.Par Jāgru Devils klubs ticis pie otrās kārtas izvēles tiesībām šī gada draftā, un trešās kārtas nākamā gada jauno spēlētāju izvēlē.

Pašlaik 43 gadus vecais Jāgrs šosezon 57 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles. Čehs ir piektais visu laiku rezultatīvākais NHL hokejists - 1530 regulārā čempionāta spēlēs viņš guvis 716 vārtus un veicis 1068 rezultatīvas piespēles.Vēl janvārī Jāgrs vienā no NHL regulārā čempionāta mačiem pamanījās gūt hat-trick, būdams vēsturē vecākais hokejists, kurš ko tādu paveicis.Floridas klubs ar 65 punktiem 61 spēlē šobrīd ieņem piekto vietu Atlantijas okeāna divīzijā, bet Austrumu konferencē tas atrodas devītajā pozīcijā, cenšoties tikai otro reizi kopš 2000.gada sasniegt Stenlija kausa izcīņu.Jāgrs 1991. un 1992.gadā kā pusaudzis kopā ar NHL klubu Pitsburgas Penguins ieguva Stenlija kausu, bet 1999.gadā viņš kļuva par līgas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt gadu pirms tam hokejists ar Čehiju triumfēja Nagano olimpiskajās spēlēs.

NHL viņš pārstāvējis arī Vašingtonas Capitals, Ņujorkas Rangers, Filadelfijas Flyers un Bostonas Bruins komandas, bet no 2008. līdz 2011.gadam spēlēja KHL klubā Omskas Avangard.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi