Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Čempione Capitals nodrošina vietu Stenlija kausa izcīņā

Iepriekšējās sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Vašingtonas Capitals ceturtdien nodrošināja vietu šīs sezonas Stenlija kausa izcīņā.

ASV galvaspilsētas komanda viesos ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:1, 2:0) pārspēja Karolīnas "Hurricanes".

Uzvaras vārtus piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Niks Dauds.

"Capitals" piekto sezonu pēc kārtas sasniegusi 100 punktu robežu. Vašingtonas vienība Stenlija kausa izcīņā spēlēs 11.reizi pēdējo 12 gadu laikā.

Citā mačā Ņujorkas "Islanders" viesos ar 5:4 (1:2, 1:1, 3:1) guva virsroku pār Vinipegas "Jets".

"Islanders" izrāva uzvaru pamatlaika priekšpēdējā minūtē, kad vārtus guva Keisijs Čižiks un Džordans Eberle, kurš šajā mačā izcēlās ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Dalasas "Stars" izbraukumā ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Edmontonas "Oilers". Dalasas komandai uzvaras "bullīti" iemeta Džeimijs Bens.

Savukārt Čikāgas "Blackhawks" viesos ar 5:4 (3:1, 2:3, 0:0) apspēlēja Sanhosē "Sharks", Rietumu konferences vicelīderei ciešot septīto zaudējumu pēc kārtas. Čikāgiešiem ar diviem vārtiem izcēlās Alekss Debrinkats.

Citviet Vankūveras "Canucks" mājās ar 3:2 (0:1, 2:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Losandželosas "Kings". Uzvaras "bullīti" iemeta Teners Pīrsons.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet neglāba Bufalo "Sabres" komandu no zaudējuma.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:1, 2:1, 2:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Detroitas "Red Wings" vienībai, ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas un 12. pēdējās 13 spēlēs. Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Tailers Bertuci.

Tikmēr uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:1, 0:2, 1:2) piekāpās Floridas "Panthers" vienībai.

Citā mačā uzvaru ceturtdien svinēja Kolumbusas "Blue Jackets" komanda, kuras rīcībā atrodas Latvijas izlases pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins. "Blue Jackets" savā laukumā ar 6:2 (0:1, 3:1, 3:0) apspēlēja Monreālas "Canadiens", atgriežoties Stenlija kausa zonā.

"Blue Jackets" vārtsargs Sergejs Bobrovskis neitralizēja 26 no 28 pretinieku metieniem, kamēr ar diviem vārtiem izcēlās dānis Olivers Bjorkstrands.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 122 punktiem 77 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 103 punktiem 77 dueļos seko Bostonas "Bruins".

Savukārt sestā ar 95 punktiem 77 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", astoto pozīciju ar 90 punktiem 77 dueļos ieņem Kolumbusas "Blue Jackets". Vēl 12.vietā ar 72 punktiem 77 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 60 punktiem 77 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 101 punktu 77 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par sešiem punktiem apsteidz Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi