Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Dārziņa un Kuldas pārstāvētās komandas tiek pie uzvarām KHL čempionāta mačos

Septīto uzvaru pēdējās astoņās KHL regulārā čempionāta spēlēs pirmdien svinēja Latvijas izlases uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars komanda, kas viesos ar 2:1 uzveica Magņitogorskas Metallurg. Pie uzvaras tika arī aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas Sibirj vienība.

Rezultātu spēles 30.minūtē atklāja mājinieku hokejists Pavels Zdunovs, bet jau divarpus minutes vēlāk Ak Bars aizsargs Iļja Ņikuļins vairākumā panāca 1:1. Izšķirošie izrādījās Alekseja Teresčenko 53.minūtē gūtie vārti - ar 2:1 uzvaru svinēja viesi no Kazaņas. Dārziņš trešajā uzbrucēju virknējumā uz ledus pavadīja teju 12 minūtes (11:47), reizi apdraudot Georgija Gelašvili sargātos mājinieku vārtus. Lieliski darbojās Ak Bars vārtsargs Konstantīns Baruļins, kurš atvairīja 35 pretinieku metienus. Lauris šosezon 26 spēlēs iekrājis 12 (4+8) rezultivitātes punktus.

Bez NHL zvaigznēm palikušajiem Metallurg šī bija jau trešā neveiksme pēdējos četros mačos.

Tikmēr Čehovas Vitjaz bez Aināra Podziņa sastāvā ar 1:3 savā laukumā atzina Novosibirskas Sibirj pārākumu. Divus vārtus uzvarētājiem guva Aleksandrs Ņikuļins, bet Kulda 17 minūšu un 45 sekunžu laikā protokolā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem. Kulda 43 mačos nopelnījis 13 (7+6) punktus.

Panākums ļāvis kazaņiešiem apsteigt Metallurg cīņā par 1.vietu Harlamova divīzijā, kas automātiski ļauj ieņemt 2.pozīciju Austrmu konferences kopvērtējumā. Ak Bars ir 91 punkts (44 mačos), bet Metallurg rēķinā 89 (46). Līderiem Avangard ir 96 punkti 46 spēlēs. Sibirj ar 70 punktiem ir piektie. Tikmēr Rietumu konferencē Vitjaz ar 44 spēlēs sapelnītiem 46 punktiem ir 12.vietā, par punktu mazāk ir Rīgas Dinamo.

Tikmēr karsti gāja Čeļabinskas Traktor un Ņižņekamskas Ņeftehimik mačā (5:4), kur pašās mača beigās tika noraidīti vairāki hokejisti un komandas pa abām sapelnīja 126 soda minūtes (Traktor 86, Ņeftehimik - 40). Visticamāk, sekos KHL Disciplinārās komitejas noteiktās diskvalifikācijas. Ņeftehimik zaudējums palielinājis Edgara Masaļska un Hantimansijskas Jugra izredzes iekļūt play-off - Ņižņekamskas hokejisti ar 63 punktiem 45 spēlēs ir astotie Austrumos, par punktu mazāk ir 9.vietā esošajiem Jugra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi