Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Daugaviņa pārstāvētā Senators komanda viesos piekāpjas Krosbijam&Co; zaudē vadošo aizsargu Karlsonu

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas Senators vienība trešdien piedzīvoja zaudējumu NHL regulārā čempionāta mačā. Senators viesos ar 2:4 atzina Pitsburgas Penguins pārākumu, turklāt šajā cīņā savainojumu guva viens no komandas līderiem - zviedru aizsargs Eriks Karlsons.

Šī Daugaviņam Sens formā bija jau trešā spēle pēc kārtas - šoreiz latvietis laukumā pavadīja 16:46 minūtes (ilgākais spēles laiks sezonā), ar rezultivitāti neizcēlās un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu un bloķēja vienu pretinieku raidījumu. 

Otrās trešdaļas vidū pēc Erika Kondras un Stefana da Kostas 24 sekunžu laikā gūtajiem diviem vārtiem Senators izvirzījās vadībā ar 2:1, tomēr atlikušajā laikā divas ripas mājinieku labā iemeta Džeimss Nīls, bet reizi izcēlās Sidnijs Krosbijs. Šajā mačā abiem pa trim punktiem (Krosbijam 1+2, Nīlam 2+1). 

Pēc sadursmes ar pretinieku savainojumu guva Senators aizsardzības līderis Eriks Karlsons, kurš aizvadītajos 14 mačos izcēlies ar 10 (6+4) punktiem un lietderības koeficientu +6. Hokejists negadījumā guva iegriezumu Ahileja cīpslā un nekavējoties tika veikta operācija. Rehabilitācija prasīs aptuveni četrus mēnešus, tādējādi saīsinātā NHL sezona zviedram ir beigusies.

Senators ar 14 mačos iegūtiem 16 punktiem noslīdēja uz 6.pozīciju Austrumu konferencē, pēdējās 10 spēlēs komanda uzvarējusi tikai četras reizes.

Tikmēr citā mačā trīs vārtus guva kanādietis Maiks Kamaleri, palīdzot Kalgari Flames savā laukumā ar 7:4 uzveikt Dalasas Stars. Kamaleri guva komandas trešos piektos un septītos vārtus, kā arī asistēja pirmo vārtu guvumā, godam nopelnot spēles pirmās zvaigznes titulu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi