Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Daugaviņam rezultatīva piespēle Vitjaz zaudējumā

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē savā laukumā Maskavas apgabala Vitjaz palīdzēja ar rezultatīvu piespēli, taču komanda mājās piedzīvoja zaudējumu.

Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas apgabala "Vitjaz" savā laukumā ar 3:4 (1:1, 0:1, 2:2) piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Daugaviņš 20 minūtēs un trijās sekundēs laukumā divreiz meta pa vārtiem un uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem.

Mājinieku labā pa diviem rezultativitātes punktiem tika Svjatoslavam Grebenščikovam (1+1) un aizsargam Artjomam Borodkinam (0+2).

Pretinieku rindās pa diviem rezultativitātes punktiem (1+1) Bruksam Meisekam, Denisam Bodrovam un Aleksejam Makejevam.

Helsinkos "Jokerit" savā laukumā pārspēja Maskavas CSKA ar 5:2 (0:1, 3:0, 2:1).

Jānis Kalniņš uzvarā noraudzījās no rezervistu soliņa.

Viņa komandas biedrs vārtos Anderss Lindbeks atvairīja 33 viesu metienus.

Uzvarētāju labā trīs rezultativitātes punktus (2+1) nopelnīja Niklass Jensens, divus - Džordans Šrēders.

Zaudējumus cieta ar Latvijas hokeju saistīto treneru vadītās komandas. Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" viesos ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg".

Divas rezultatīvas piespēles mačā tika Teiloram Bekam, bet vārtos Vasilijs Košečkins tika galā ar visiem 26 Omskas kluba spēlētāju metieniem. Arī Igors Bobkovs "Avangard" vārtos tika galā ar 26 metieniem, ielaizdams tikai vienu ripu. Pārējos divus "golus" mājinieki noorganizēja tukšos vārtos mača izskaņā.

Visbeidzot Oļega Znaroka un Latvijas trenera Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Spartak" savā laukumā pagarinājumā piekāpās Nursultanas "Baris" ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:1).

Mājinieki izvirzījās vadībā ar 1:0 un panāca 2:2, taču tikpat vārtus cik visi "spartakieši" kopā iemeta Derens Dīcs, kurš pēc Linusa Videla piespēles 23.minūtē izvirzīja viesus vadībā, bet pēc precīzi vienas spēlētas minūtes pagarinājumā iemeta uzvaras "golu".

Rietumu grupā "Jokerit" ar 17 punktiem 12 spēlēs ieņem sesto vietu, Roberta Bukarta pārstāvētā "Severstaļ" ar 15 punktiem 13 mačos ir septītā, "Vitjaz" ar 15 punktiem 15 mačos - astotā. Seko "Spartak" ar 13 punktiem 15 dueļos, bet pēdējā Rietumos ar septiņiem punktiem 13 cīņās ir Rīgas "Dinamo".

Austrumos ar 25 punktiem 17 mačos uz otro vietu atkāpusies "Avangard", bet pēdējo 12.vietu ar trim punktiem 14 spēlēs ieņem Gunāra Skvorcova pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi