Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Daugaviņam uzvaras vārti papildlaikā, Karsums divreiz piespēlē Maskavas Dinamo uzvarā Zagrebā

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ceturtdien guva uzvaras vārtus, bet cits uzbrucējs Mārtiņš Karsums veica divas rezultatīvas piespēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot viņu pārstāvētajai Maskavas Dinamo, ko trenē Latvijas speciālisti Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, ar 4:3 (2:1, 1:2, 0:0, 1:0) izbraukumā pieveikt Horvātijas klubu Zagrebas Medveščak.

Karsums ar savu pirmo rezultatīvo piespēli izcēlās 18.minūtē, palīdzot Maksimam Karpovam panākt izlīdzinājumu 1:1, turklāt 39.minūtē latvietis Karpovam asistēja vēlreiz, kad viņš jau panāca 3:3. Atlikušajā pamatlaika daļā rezultāts gan vairs nemainījās, taču papildlaika trešajā minūtē uzvaru viesiem no Maskavas nodrošināja tieši Daugaviņš.Karsums šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un sešas sekundes, veica vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem, uzvarēja četros no septiņiem iemetieniem un veica divus spēka paņēmienus.Tikmēr Daugaviņš nospēlēja 18 minūtes un 52 sekundes, izpildīja divus metienus un uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem.Karsums šīs sezonas 42 spēlēs izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm, kamēr Daugaviņš iemetis 17 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, kas viņam joprojām ļauj saglabāt komandas rezultatīvākā hokejista godu.Jau 14.uzvaru 15 spēlēs ceturtdien izcīnīja Baltkrievijas klubs Minskas Dinamo, kas ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) pārspēja Jaroslavļas Lokomotiv.

Latviešu uzbrucējs Roberts Jekimovs ceturtdien debitēja KHL, palīdzot viņa pārstāvētajai Mitišču Atlant komandai, kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, ar 3:1 (1:0, 2:1, 0:0) savā laukumā pieveikt Podoļskas Vitjaz vienību.

Mača rezultāts tika atklāts jau ceturtajā minūtē, kad Alberts Jaruļins, bet otrās trešdaļas laikā Maksims Potapovs un Sergejs Šmeļovs panāca jau 3:0. Tiesa, 38.minūtē Vitjaz vienus vārtus atguva, kad to paveica Roberts Kousals.

Jekimovs šajā mačā laukumā pavadīja sešas minūtes un 48 sekundes, zaudēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, taču bloķēja divus sāncenšu metienus. Atlant hokejistiem izdevies pārtraukt piecu zaudējumu sēriju.

Latvietis Atlant rindas papildināja jau Ziemassvētkos, taču debitēja komandā tikai šajā mačā.

Pagājušās vasaras sākumā kļuva skaidrs, ka Jekimovs nepaliks Somijas augstākās līgas komandā, kurai viņš pievienojās vien pirms iepriekšējās sezonas, bet rudenī viņš nesekmīgi centās iekļūt Austrijas komandā Grācas 99ers.

Tikmēr citā mačā zaudējumu cieta Latvijas speciālista Pētera Skudras trenēta Ņižņijnovgorodas Torpedo, kas izbraukumā ar 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās līgas līderes Maskavas CSKA priekšā.

Vienīgos vārtus šajā mačā 19.minūtē guva francūzis Stefāns da Kosta.

Torpedo hokejisti piedzīvojuši jau piecus zaudējumus pēc kārtas.

Ar 45 spēlēs izcīnītiem 108 punktiem CSKA atrodas visas līgas un Rietumu konferences galvgalī, par astoņiem punktiem apsteidzot Sanktpēterburgas SKA. Tikmēr Maskavas Dinamo ar 91 punktu ir ceturtie, par pieciem punktiem atpaliekot no Somijas kluba Helsinku Jokerit, bet Torpedo ar 62 punktiem 46 spēlēs atrodami konferences astotajā vietā, kamēr Atlant ar 57 punktiem ir 12.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi