Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Daugaviņš: Mūs gaida ļoti interesanta izslēgšanas spēļu sērija

 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Dinamo gaida interesanta izslēgšanas spēļu sērija pret Sanktpēterburgas SKA komandu, portālam sovsport.ru norādījis Latvijas izlases un Dinamo uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Latvijas izlases uzbrucējs norādījis, ka zina cik principiālākais derbijs ir starp Maskavas "Dinamo" un SKA. "Divas ļoti labas komandas, kas spēlē interesantu hokeju. Mūs gaida ļoti interesanta izslēgšanas spēļu sērija."

"Visas komandas nedaudz izmainās pirms izslēgšanas spēlēm. Regulārais čempionāts un izslēgšanas mači - tās ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas. Play-off mačos SKA spēlē daudz labāk. Tas jau bija gaidāms, ka viņi daudz ciešāk spēlēs aizsardzībā, jo katra kļūda var novest pie zaudējuma," atzīst latviešu hokejists.

Tāpat Daugaviņš piebildis, ka, tāpat kā SKA, jebkura līgas komanda var būt neērta, līdz ar to visām spēlēm ir jāgatavojas vienādi.

Jau ziņots, ka Daugaviņš piektdien izcēlās ar gūtiem vārtiem KHL ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē, palīdzot Maskavas "Dinamo" komandai izbraukumā ar 4:1 pārspēt Sanktpēterburgas SKA.

Līdz ar to Maskavas komanda, ko pārstāv arī Mārtiņš Karsums, bet trenē Latvijas speciālisti Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, sērijā līdz četrām uzvarām panāca izlīdzinājumu 1-1.

Daugaviņš vārtus guva mača 48.minūtē, palīdzot savai komandai realizēt skaitlisko vairākumu.

"Šajā mačā rezultāts bija pirmajā vietā, lai gan spēle bija ļoti interesanta abās laukuma pusēs. Ļoti labi, ka spējām pirmie iemest un pēc rezultāta 1:1 atkal izvirzīties vadībā," medijiem atzina Daugaviņš.

"Nedaudz pamainījām iespēlētās saiknes. Viss gāja kā bija vajadzīgs un uzvarējām. Tāpēc varu teikt, ka Nikolaja Žerdeva atgriešanās komandā ir veiksmīga," par maiņas biedra atgriešanos laukumā, kurš piektdien Daugaviņam atdeva piespēli komandas vārtu guvumā, stāsta latviešu uzbrucējs.

Tāpat Daugaviņš arī pauda, ka komanda ir izdarījusi secinājumus pēc izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla pirmās spēles zaudējuma.

"Vajag spēlēt visas 60 minūtes spēka hokeju, gulties ripas ceļā. Mēs centāmies tā darīt, bet tajos momentos zaudējām. Labi, ka komandas vārtsargs Aleksandrs Lazušins daudzos momentos glāba, tas mums ļoti palīdzēja," par sērijas pirmo spēli stāstīja Daugaviņš.

KHL izslēgšanas spēles no Latvijas pārstāvju komandām turpina tikai Maskavas Dinamo. Turpretī latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas Torpedo no Gagarina kausa izcīņas jau izstājusies, tāpat kā Latvijas izlases aizsargu Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas Salavat Julajev un Oskara Bārtuļa vienība Astanas Baris no Kazahstānas.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Hokejs

    Vairāk Hokejs


    Basketbols

    Vairāk Basketbols


    Futbols

    Vairāk Futbols


    Teniss

    Vairāk Teniss


    Volejbols

    Vairāk Volejbols


    Motoru sports

    Vairāk Motoru sports


    Vieglatlētika

    Vairāk Vieglatlētika


    Riteņbraukšana

    Vairāk Riteņbraukšana


    Ziemas sports

    Vairāk Ziemas sports


    Citi

    Vairāk Citi