Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Daugaviņš nerealizē pēcspēles metienu; Senators izcīna jau piekto uzvaru pēc kārtas

Pēcspēles metienu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien nerealizēja latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, tomēr viņa pārstāvētā Otavas_ Senators _komanda izcīnīja jau piekto uzvaru pēc kārtas. 

Aizvadītajā mačā Senators hokejisti savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pārspēja Monreālas Canadiens

Daugaviņš šoreiz laukumā pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, kas ir viņa trešais ilgākais spēles laiks šosezon, veicot vienu metienu un arī bloķējot vienu pretinieku metienu. Viņa lietderības koeficients palika neitrāls. 

Pamatlaikā vārtus Senators hokejistiem guva Deivs Džuržinskis, bet Canadiens komandā ar to pašu atbildēja Andrejs Markovs. 

Pēcspēles metienos Daugaviņam bija uzticēts piedalīties savas komandas ceturtajā sērijā, bet viņš nebija precīzs. Tomēr sekojošajā sērijā uzvaras vārtus mājiniekiem guva Pēters Regēns. 

Zīmīgi, ka uzvaru sēriju Senators komanda turpina laikā kamēr tai nevar palīdzēt vadošie hokejisti Džeisons Speca, Ēriks Kārlsons un Milans Mihaleks. Turklāt tagad šo plejādi papildinājis vārtsargs Kreigs Andersons, tomēr mačā ar Canadiens viņa aizstājējs Bens Bišops atvairīja 44 pretinieku metienus. 

Piecu uzvaru sēriju Senators vienība sasniegusi pirmoreiz šosezon. 

13 sezonas spēlēs Daugaviņš ticis pie vienas rezultatīvas piespēles un negatīva lietderības koeficienta -6, kas ir sliktākais komandā. 

Ar 26 punktiem 20 spēlēs Senators Austrumu konferences kopvērtējumā pakāpās jau uz ceturto vietu, bet Canadiens vienība tikusi pie 27 punktiem 19 mačos, kas tai ļauj saglabāt konferences pirmo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi