Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Daugaviņš pievienojas Bostonas Bruins

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš turpmāk pārstāvēs Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Bostonas Bruins, vēsta Ziemeļamerikas mediji. Bostona latvieti izvēlējusies no neaizsargāto spēlētāju saraksta, kurā Daugaviņu otrdien pēc paša pēlētāja lūguma ievietoja nu jau bijušais klubs Otavas Senators.

Ja Daugaviņu nebūtu izvēlējies neviens cits NHL klubs, viņš tiktu nosūtīts uz Senators fārmklubu Binhemptonā, kas spēlē Amerikas Hokeja līgā (AHL). Hokejistu un Bruins nu saista iepriekš ar Senators noslēgtais līgums līdz sezonas beigām.

Šosezon NHL Daugaviņš aizvadījis 19 mačus, tiekot pie trim (1+2) rezultivitātes punktiem un lietderības koeficienta -7. Interesanti, ka vienīgos vārtus šosezon latvietis 21.martā guva tieši pret Bruins. Tāpat tieši pret jauno komandu viņš izpildīja slaveno pēcspēles metienu.

Kaspars savā Twitter kontā jau pateicies bijušajam klubam par kopā pavadīto laiku.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Bruins tikuši pie 45 punktiem 31 mačā un ieņem 2.vietu. Tuvākā spēle Bruins ir jau trešdien, kad vienība uzņems Monreālas Canadiens hokejistus. Pēc tam sekos izbraukums pie Filadelfijas Flyers un Bufalo Sabres komandām.

Pavisam NHL karjerā 24 gadus vecais Daugaviņš aizvadījis 85 regulārā čempionāta cīņas (6+8, koeficients -9), kā arī vienu spēli Stenlija kausa izcīņā (0+0, -1). Latvieti 2006.gada jauno spēlētāju draftā trešajā kārtā ar 91.numuru izvēlējās tieši Senators vienība.

Bostonā iepriekš spēlējuši arī tādi zināmi Latvijas hokejisti kā Grigorijs Panteļejevs, Sergejs Žoltoks, Pēteris Skudra un Mārtiņš Karsums. Komanda dibināta 1924.gadā un savā vēsturē sešas reizes pratusi tikt pie Stenlija kausa, pēdējo no tām 2011.gada pavasarī.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi