Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +15 °C
Smidzinošs lietus
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Daugaviņš: Priecē, ka Dinamo komandā ir daudz jauno hokejistu

Kaspars Daugaviņš ļoti labi iejuties Rīgas Dinamo komandā, ar kuru kopā trenējies visu vasaru, intervijā kluba interneta mājas lapā stāsta pats hokejists. Kā ziņots, 24 gadus vecais Daugaviņš NHL lokauta laikā spēlēs dzimtajā Rīgā. Debija Dinamo kreklā viņam paredzēta piektdien Mitiščos, kur pretiniekos būs vietējie Atlant hokejisti.

"Liela daļa Latvijas izlases džeki, zināmi jau vairākus gadus un no jauniešu hokeja laikiem. Atmosfēra komandā ir ļoti laba. Visi komandas biedri sadzīvo lieliski. Vietējais vai leģionārs – neviens nešķiro. Man liekas, ka ārzemnieki ir baigi labie. Žirū jau pazīstu no AHL laikiem, kad bieži spēlējām viens pret otru, viņš bija Heršijas Bears komandā. Ar Metjū Karlu arī AHL čempionātā bijām vienā divīzijā, tā kā arī labi zināms spēlētājs. Ar Džonsonu arī biju ticies laukumā. Un vēl Šremps ar savu izcilo tehniku. Atmosfēra Rīgas Dinamo ir patiešām ļoti laba," saka Daugaviņš.

Kaspars atzīst, ka vēl nezina, ar kuriem hokejistiem Peka Rautakallio viņu saliks vienā maiņā, tomēr treniņos ir spēlējis ar teju visiem, tāpēc problēmu nebūšot. 

"Sastāvā ir vairāki 91. un 92. gada hokejisti un tas ir ļoti, ļoti labi. Tā hokejā notiek, kad pie durvīm vienmēr klauvēs jaunie un nereti no sastāva izstumj pieredzējušos spēlētājus. Cīņa par vietu komandā ir sīvā, bet tas ir tikai labi. Prieks skatīties, ka pēdējo 10 gadu laikā ar vien vairāk parādās spējīgi jaunie hokejisti un nav tā, ka visu laiku spēlē vieni un tie paši džeki. Treniņos ir lielāks azarts, kas tikai veicina cīņassparu un tam ir tikai pozitīva ietekme laukumā. Liela daļa no jaunajiem ir no U20 un jaunākām izlasēm, tie arī zināmi džeki."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Prieka brīžu vairāk

Latvijas vieglatlētikas komandā personiskais rekords un veiksme kvalifikācijā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi