Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Daugaviņš un Karsums ar gūtiem vārtiem palīdz Maskavas Dinamo uzveikt Bārtuļa Baris

Latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums sestdien katrs guva pa vārtiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Latvijas speciālista Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas Dinamo izbraukumā ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) pārspēt latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Kazahstānas komandu Astanas Baris.

Mača rezultāts tika atklāts vien otrajā trešdaļā, kad to 22.minūtē paveica Karsums, savukārt Daugaviņš viņam piebalsoja nākamajā minūtē, izvirzot viesus vadībā jau ar 2:0.

Baris komandai ilgi neizdevās atgūt kaut vienus vārtus, taču tas 48.minūtē izdevās kanādiešu uzbrucējam Dastinam Boidam. Mača izskaņā mājinieki vārtsargu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, taču panāk neizšķirtu viņiem neizdevās.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, veicot četrus metienus pa pretinieku vārtiem un divas reizes bloķējot sāncenšu raidījumus.

Savukārt Karsums nospēlēja 12 minūtes un 47 sekundes, izdarīja trīs metienus, kā arī uzvarēja abos iemetienos, kuros piedalījās. Tāpat latvieša rēķinā viens bloķēts metiens.

Pēc gūtiem vārtiem Daugaviņš šosezon desmit spēlēs guvis piecus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles, savukārt Karsuma rēķinā divi gūti vārti.

Tikmēr Bārtulis šajā cīņā laukumā pavadīja 22 minūtes un 34 sekundes, kas bija otrs ilgākais spēles laiks komandā. Pa šo laiku latvietis izpildīja trīs metienus.

Kā zināms, Maskavas Dinamo komandā par Vītoliņa palīgu strādā Latvijas speciālists Viktors Ignatjevs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Maskavas Dinamo vienība ar 22 punktiem desmit mačos ieņem trešo vietu, par diviem punktiem atpaliekot no otrajā vietā esošās Maskavas CSKA, kam gan spēle rezervē. Konferences līdere ar deviņās spēlēs maksimāli nopelnītiem 27 punktiem ir Sanktpēterburgas SKA.

Savukārt Austrumu konferencē Baris ar 11 cīņās iegūtiem 14 punktiem ir sestā, kamēr līdervienībai Magņitogorskas Metallurg, kas ir pašreizējā Gagarina kausa glabātāja, ir 29 punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi