Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Džeriņš un Cibuļskis nonāk neveiksmes attālumā no sezonas beigām Čehijā

Latvijas izlases hokejistu Andra Džeriņa un Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas Mountfield komanda pirmdien nonāca vienas neveiksmes attālumā no zaudējuma Čehijas augstākās līgas izslēgšanas turnīra pusfināla sērijā.

"Mountfield" viesos ar rezultātu 1:5 (0:3, 1:2, 0:0) atzina Tršinecas "Ocelārži" pārākumu, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-3.

Jau nākamajā spēlē, kas otrdien atkal notiks Tršinecā, latviešu pārstāvētajam klubam sezona var noslēgties.

Pirmdien aizvadītajā mačā Džeriņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet tobrīd "Mountfield" jau bija ielaidusi trīs ripas. Viesi izgāza spēles sākumu, jo sestajā minūtē jau zaudēja ar 0:3, pēc tam tā arī nespējot atgūties.

Džeriņš spēlēja 15 minūtes un 19 sekundes, reizi metot pa vārtiem un spēli beidzot ar neitrālu lietderības rādītāju, kamēr Cibuļskis spēlei netika pieteikts un šajā sērijā vēl nav spēlējis.

Izslēgšanas spēlēs Džeriņš septiņos mačos ir izcēlies ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet Cibuļskis "play-off" septiņos mačos izcēlies ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

"Mountfield" regulārajā čempionātā ieņēma otro vietu un ceturtdaļfināla sērijā ar 4-3 pārspēja Liberecas "Bili Tygri", kamēr "Ocelārži" bija trešā un ar tādu pašu rezultātu uzvarēja Pardubices "Dinamo".

Iepriekšējā sezonā "Mountfield" apstājās pusfinālā, kamēr par čempioni tika kronēta Brno "Kometa" komanda, kas finālā ar 4-0 pārspēja "Bili Tygri".

"Mountfield" kā regulārā turnīra otrās vietas ieguvēja jau nodrošinājusi vietu nākamās sezonas Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi