Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Eglem vārti un rezultatīva piespēle AHL mačā pret Šilova komandu; Mitenam 37 atvairīti metieni

Latvijas hokejists Haralds Egle svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot Manitobas Moose savā laukumā ar 5:3 (2:0, 2:2, 1:1) pārspēt Ebotsfordas Canucks, kuru rindās laukumā devās vārtsargs Artūrs Šilovs.

Egle guva savas komandas otros vārtus un asistēja ceturtajā vārtu guvumā, pēc kura Šilovs tika nomainīts.

Latvijas uzbrucējs izpildīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon 20 mačos Egles kontā četri gūti vārti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Šilovs atvairīja 17 no 21 metiena, pēc ceturtajiem zaudētajiem vārtiem dodot vietu laukumā Maiklam Dipjetro, kurš tika galā ar septiņiem no astoņiem metieniem.

Šilovs šosezon laukumā devies desmit mačos, ticis pie trim uzvarām un viena "sausā" mača, atvairījis 88,8% metienu un vidēji ik spēlē ielaidis savos vārtos 3,1 ripu.

Tikmēr cits Latvijas vārtsargs Mareks Mitens svētdien atvairīja 37 no 39 metieniem un palīdzēja Jūtikas "Comets" ar 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) pieveikt Klīvlendas "Monsters".

Mitens šosezon AHL piedalījies deviņās spēlēs, izcīnījis piecas uzvaras, atvairījis 87,9% metienu un vidēji mačā zaudējis 3,64 vārtus.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi