Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

FOTO: Kurbada hokejisti principiālā mačā pēcspēles metienu sērijā uzvar Mogo

Ambiciozā Ogres Kurbada hokejisti Latvijas virslīgas spēlē piektdien viesos ar 5:4 (1:1, 1:2, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Mogo vienību.

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju labā izcēlās Bruno Zabis un Aleksandrs Macijevskis, bet pretiniekiem tāds pats sniegums Andra Sikšņa rēķinā.

Zabis pirmā perioda vidū atklāja cīņas rezultātu, bet piecas minūtes vēlāk Siksnis panāca izlīdzinājumu. Otrās trešdaļas 40.sekundē Macijevskis otrreiz izvirzīja viesus vadībā, taču pēc četrām minūtēm Elviss Želubovskis atjaunoja neizšķirtu uz spēles tablo.

Trīsarpus minūtes pirms otrā perioda beigām Emīls Potāpovs pirmo reizi mačā izvirzīja vadībā Mogo komandu, bet trešās trešdaļas sākumā Edgars Lipsbergs panāca 3:3. Perioda septītajā minūtē Rustams Begovs vēlreiz panāca vadību laukuma saimniekiem, taču desmit minūtes vēlāk Juris Štāls izlīdzināja spēles rezultātu.

Mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 4:4, turklāt arī pagarinājumā neviena no komandām vārtus neguva, tādējādi uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā. To ar diviem neprecīziem metieniem iesāka Mogo hokejisti, bet savas iespējas realizēja Lipsbergs un Zabis, sekmējot Kurbada panākumu.

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar 12 punktiem piecās spēlēs atrodas Zemgale/LLU, kamēr Ogres Kurbadam ir 11 punkti četros mačos. Ar septiņiem punktiem trīs cīņās seko Mogo, bet par punktu mazāk Liepājai, kas aizvadījusi četras spēles. Trīs punkti ir Rīgai un Prizmai, kamēr Pārdaugava ir zaudējusi visos četros savos mačos.

Iepriekšējo divu sezonu vicečempionei Kurbadam, šosezon kluba budžets ir trīsreiz lielāks nekā citiem konkurentiem. Komandas mērķis savā 20.jubilejā ir valsts čempionu titula izcīnīšana.

Šosezon dalībai turnīrā pieteikušās septiņas komandas, kas aizvadīs piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot "play-off" cīņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi