Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

FOTO: Pēc četrām uzvarām Latvijas hokejisti atvelk elpu Jūrmalā

Nedēļas nogalē Latvijas hokeja izlases spēlētāji un treneri viesojās Jūrmalā, kūrortviesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA, kur baudīja saulaino dienu un fanu uzmanību.

“No sirds priecājamies par Latvijas izlases puišu lieliskajiem panākumiem laukumā un jūtamies pagodināti uzņemt komandu pilnā sastāvā mūsu viesnīcā. Pēc saspringtās un uzvarām bagātās nedēļas vēlējamies sniegt puišiem iespēju atpūsties un atgūt spēkus jūras ūdens relaksācijas centra “Sea Wellness” baseinā un pirtīs. Tā kā izlasei vēl priekšā ļoti svarīga spēle, šī iecere tika nedaudz atlikta. Vienojāmies, ka tiksimies tūliņ pēc pasaules čempionu titula iegūšanas,” ar smaidu stāsta “Baltic Beach Hotel & SPA” pārstāvis.

Vizītes laikā hokejisti labprāt fotografējās ar faniem un sniedza autogrāfus. Šo iespēju izmantoja arī daudzi viesnīcas viesi, pludmales apmeklētāji un nejauši garāmgājēji, vēlot puišiem veiksmi tālākajās cīņās.

Kā zināms, Latvijas izlase otrdien B apakšgrupas pēdējā mačā tiksies ar Šveici, kura līdz šīm nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Latvijai šajā spēlē būs nepieciešams nezaudēt pamatlaikā, ja Slovākija iepriekš pamatlaikā uzvarēs Norvēģiju. Ja norvēģi slovākiem atņems kaut punktu, Latvija iekļūs ceturtdaļfinālā jau pirms pēdējā mača.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi