Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Freiberga divas piespēles neglābj viņa un R. Bukarta pārstāvēto komandu no sezonas beigām

Lai arī latviešu aizsargs Ralfs Freibergs sestdien Čehijas augstākās hokeja līgas mačā veica divas rezultatīvas piespēles, tas neglāba viņa un uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvēto Zlīnas Aukro Berani komandu no sezonas beigām.

"Aukro Berani" astotdaļfināla sērijas trešajā spēlē savā laukumā ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:2) piekāpās "Olomouc", sērijā līdz trim uzvarām piedzīvojot neveiksmi ar 1-3.

Freibergs rezultatīvas piespēles veica abos Zlīnas komandas vārtu guvumos trešajā trešdaļā, tomēr vienība no zaudējuma neizglābās.

Latviešu aizsargs šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā veica vienu spēka paņēmienu, izpildīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Bukarts nospēlēja 21 minūti un 50 sekundes, kuru laikā veica piecus metienus un maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +1.

Freibergs šīs sezonas regulārajā čempionātā 52 spēlēs izcēlās ar trim vārtiem un 23 piespēlēm, kamēr četros izslēgšanas turnīra mačos veica četras rezultatīvas piespēles. Savukārt Bukarts regulārajā turnīrā 50 cīņās tika pie 21 vārtiem un 28 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "play-off" četrās spēlēs viņam viena piespēle.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka piektdien astotdaļfinālu nepārvarēja arī aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Prāgas "Sparta", kas sērijā ar 0-3 piekāpās Liberecas "Bili Tygri" hokejistiem.

Čehijas čempionāta astotdaļfinālā sacenšas 7.-10.vietu ieguvušās komandas noskaidros divas vienības, kas iekļūs ceturtdaļfinālā, kur automātiski tika seši labākie klubi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi