Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Freibergam 1+2 Ocelārži uzvarā Čehijas čempionāta fināla pirmajā spēlē

Latvijas aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Tršinecas Ocelārži svētdien uzvarēja Čehijas hokeja čempionāta fināla pirmajā spēlē, aizsargam gūstot vārtus un sakrājot divas rezultatīvas piespēles un kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju.

"Ocelārži" savā laukumā ar 6:2 (3:0, 3:2, 0:0) pārspēja Liberecas "Bili Tygri", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 10.

Latvijas aizsargs atklāja rezultātu septītajā minūtē, kā arī 15.minūtē vairākumā rezultatīvi piespēlēja Erikam Hrnam uzvaras vārtu guvumā un ceturto vārtu guvumā, kad ar precīzu raidījumu izcēlās Mihaels Spačeks.

Freibergs uz ledus pavadīja 16 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar +/- rādītāju +2.

Trīs rezultativitātes punktus (0+3) mājinieku labā sakrāja arī uzbrucējs Martins Rūžička, bet vēl trīs hokejisti guva pa diviem rezultativitātes punktiem.

Viesu rindās abu vārtu gūšanā piedalījās Mihals Birners (1+1).

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi