Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Girgensona atgriešanās mačā Sabres uzvar Devils komandu

Pēc savainojuma izārstēšanas laukumā atgriežoties latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam, Bufalo Sabres komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien savā laukumā ar rezultātu 5:1 (0:1, 5:0, 0:0) uzvarēja Ņūdžersijas Devils hokejistus.

Girgensons ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ bija izlaidis iepriekšējos četrus mačus, tomēr pirmdien viņš atgriezās komandas treniņos un dienu vēlāk piedalījās arī spēlē pret Devils.

Latvietis otrdien nospēlēja 14 minūtes un 41 sekundi. Pa šo laiku viņš veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Rezultātu šajā cīņā gan atklāja Devils spēlētāji, jo jau otrajā minūtē izcēlās Bleiks Kolmens, tomēr otrajā trešdaļā laukumā dominēja Sabres vienība, jo tā iemeta piecus bezatbildes vārtus. Pa vārtiem mājinieku labā guva Džefs Skiners, Sīdžejs Smits, Keisijs Mitelstads, Džeiks Makeibs un Lavrenss Piluts.

Girgensons šajā sezonā 36 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Sabres komandai šoruden bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords, bet pēc tam sekoja pieci zaudējumi pēc kārtas. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

Sabres ar 52 punktiem 43 spēlēs ieņem astoto pozīciju Austrumu konferencē, kamēr Devils ar 39 punktiem 42 cīņās ir 13.pozīcijā.

Nākamo spēli Sabres aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Karolīnas Hurricanes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi