Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Girgensona pārstāvētā Sabres ielaiž muļķīgus vārtus un zaudē Sanhosē

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres otrdien ielaida muļķīgus vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā spēlē un piedzīvoja kārtējo neveiksmi.

Sabres viesos ar 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) piekāpās Sanhosē Sharks komandai, piedzīvojot devīto zaudējumu pēdējās 11 spēlēs.

Pašā spēles sākumā Džeks Aikels vadībā izvirzīja Sabres. Kaut pirmajā trešdaļā Sharks izpildīja 20 metienus, tikai 32.minūtē Džo Pavelskis panāca izlīdzinājumu. Savukārt otrās trešdaļas pēdējā minūtē Sharks pārņēma vadību, kad Koudijs Frensons no aizvārtes piespēlēja Aikelam, bet nūju pielika Maikls Heilijs un ripa iespurdza Sabres vārtos.

Trešajā trešdaļā vēlreiz izcēlās pagājušās nedēļas līgas labākais spēlētājs Pavelskis, tāpat precīzs bija arī Logans Kutirē un Sharks pārtrauca piecu zaudējumu sēriju savā laukumā pret Sabres. Bufalo komanda pret šiem pretiniekiem vismaz punktu bija guvusi iepriekšējās 11 cīņās.

Girgensons nospēlēja 15 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā izcēlās ar četriem spēka paņēmieniem un diviem bloķētiem metieniem. Latvietis uzvarēja sešos no 11 iemetieniem, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Girgensons 63 spēlēs guvis sešus vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -6, bet pēdējos deviņos mačos latvietis ar rezultativitāti nav izcēlies.

Austrumu konferences kopvērtējumā Sabres vienība ar 68 punktiem 70 spēlēs atkāpusies uz 14.pozīciju. Savukārt Atlantijas divīzijā Bufalo komanda ir septītajā vietā, bet no dalības izslēgšanas turnīrā tā 12 cīņas pirms sezonas beigām jau atpaliek par deviņiem punktiem.

Tikmēr Sharks ar 91 punktu 67 spēlēs ir Rietumu konferences trešajā vietā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no līderes Čikāgas Blackhawks.

Arī nākamās trīs spēles Sabres aizvadīs izbraukumā, mērojoties spēkiem ar Losandželosas Kings, Anaheimas Ducks un Detroitas Red Wings.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi