Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Girgensona un Bļugera pārstāvētie klubi piedzīvo zaudējumus NHL spēlēs

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien četrreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piedzīvoja zaudējumu. Tāpat neveiksme arī Teodoram Bļugeram un Vankūveras "Canucks".

"Sabres" viesos ar rezultātu 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) piekāpās Floridas "Panthers" vienībai, pārtraucot trīs uzvaru sēriju.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 10 minūtes un 38 sekundes, no kurām 58 sekundes spēlēja mazākumā. Girgensons četras reizes meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu ripu, uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vārtus "Sabres" labā guva Dilans Kozens un Teidžs Tompsons, bet mājinieku sastāvā ar 1+2 izcēlās Brendons Montūrs, 1+1 iekrāja Metjū Tkačaks, bet vēl vienus vārtus guva Sems Benets.

"Sabres" ar 58 punktiem 59 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Panthers", kuras rindās šosezon 18 spēles aizvadījis latviešu aizsargs Uvis Balinskis, ar 82 punktiem kļuvusi par konferences līderi.

Nākamo maču Bufalo vienība aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies ar Tampabejas "Lightning" hokejistiem.

"Canucks" savā laukumā Bļugera bijušajai komandai Pitsburgas "Penguins" zaudēja ar 3:4 (2:0, 1:2, 0:1, 0:1), ciešot ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs.

Bļugers šajā cīņā uz ledus bija 13 minūtes un 52 sekundes, no kurā četras minūtes un 30 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs trīš reizes meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, divreiz kļūdījās, uzvarēja divos no četriem iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Pirmajā periodā Nils Hoglanders un Broks Besers panāca 2:0 mājinieku labā, bet otrās trešdaļas pirmajā pusē Rikards Rakels ar diviem gūtiem vārtiem atjaunoja neizšķirtu - 2:2. Spēles 31.minūtē "Canucks" uzbrucējs Džonatans Teners Millers mazākumā panāca 3:2, uz ko viesi atbildēja ar Larsa Ellera precīzo metienu mača 50.minūtē.

Uzvaras vārtus "Penguins" labā papildlaika otrajā minūtē guva Ēriks Kārlsons.

Neskatoties uz zaudējumu "Canucks" ar 83 punktiem 61 spēlē ir pirmā Rietumu konferencē un atgriezusies arī līderpozīcijā visā līgā. "Penguins" ar 62 punktiem 56 cīņās ir 11.pozīcinā Austrumu konferencē.

Vankūveras hokejisti nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Kings" vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi