Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Girgensonam rezultatīvākā sezona pēdējos gados, Sabres turpina zaudēt

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet neglāba Bufalo Sabres komandu no zaudējuma.

Sabres savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:1, 2:1, 2:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Detroitas Red Wings vienībai, ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas un 12. pēdējās 13 spēlēs.

Pēc Tailera Bertuci un Filipa Hroneka precīzajiem metieniem viesi bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, bet otrā perioda septītajā minūtē Kails Okposo vienus vārtus atguva, kamēr trīs minūtes pirms trešdaļas beigām Marko Skendela izlīdzināja rezultātu. Otrajos vārtos asistēja Girgensons, kurš kreisajā iemetienu aplī saņēma atlēkušo ripu un pāradresēja to pa labi, Skendelam panākot 2:2.

Trešajā periodā Dilans Larkins ar diviem vārtiem panāca 4:2 Red Wings labā, taču trešdaļas otrajā pusē nepilnas minūtes laikā Keisijs Mielstads un Džeks Aikels panāca izlīdzinājumu. Spēle turpinājās pagarinājumā, kura trešajā minūtē izcēlās Bertuci, atnesdams viesiem uzvaru.

Girgensons uz ledus pavadīja 15 minūtes un 51 sekundes, šajā laikā veicot vienu metienu pa vārtiem, izpildot četrus spēka paņēmienus un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Viņš šajā sezonā 68 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis 13 rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -8.

Iekrātie 17 rezultativitātes punkti ir lielākais skaits pēdējās trīs sezonās (pērn 15, vēl pirms tam 16). Savā NHL karjerā Zemgus 416 spēlēs guvis 48 vārtus un veicis 70 rezultatīvas piespēles (118 punkti), kā arī iekrājis negatīvu lietderības rādītāju -49.

Bufalo komanda ar 72 punktiem 77 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet Red Wings ar 68 punktiem 77 dueļos ir divas pozīcijas zemāk.

Sabres nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Ņujorkas Islanders.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi