Laika ziņas
Šodien
Migla

Girgensonam un Sabres komandai ceturtais zaudējums pēc kārtas

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačos svētdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda, kas ar rezultātu 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) savā laukumā atzina Detroitas Red Wings pārākumu.

Girgensons šoreiz uz ledus pavadīja 13 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem, bloķēja divus sāncenšu raidījumus un palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēles astotajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Koudijs Hodžsons, bet jau 30.otrās trešdaļas sekundē neizšķirtu atjaunoja Darens Helms. Trešās trešdaļas vidū viesiem vadību vairākumā dāvāja zviedrs Jūhans Fransens, bet noslēdzošajā minūtē ripu tukšos Sabres vārtos raidīja vēl viens zviedrs Dāniels Alfredsons.

"Ņemot vērā, ka mums pirms šī mača bija divas brīvas dienas, mums uz ledus vajadzēja būt labākiem," Bufalo kluba publicētajā video intervijā izteicies Girgensons. "Joprojām noraidāmies ļoti nepiemērotos brīžos. Kad cīņa ir līdzīga, ir smagi atgūties no vairākiem muļķīgiem noraidījumiem."

Šis bija ceturtais zaudējums piecos mačos, kuros Sabres komandu trenē Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans.

Girgensons šosezon 24 mačos guvis vienus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles. Latvieša negatīvais lietderības koeficients -3 ir viens no labākajiem komandā.

Sabres ar 11 punktiem 25 spēlēs joprojām ne tikai ieņem pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē, kā arī visā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi