Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Girgensons atgriežas ar vārtu guvumu Sabres zaudējumā Sharks

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien guva vārtus savā pirmajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pēc Covid-19 protokola pamešanas, taču neglāba Bufalo Sabres no piektā zaudējuma pēc kārtas.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:3, 1:0, 1:0) piekāpās Sanhosē "Sharks" vienībai, kuras rindās vēl nav atgriezies savainojumu ārstējušais uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Bufalo vienība visus trīs vārtus ielaida pirmā perioda otrajā pusē, kad piecu minūšu laikā 3:0 viesu labā panāca Mets Njeto, Timo Maiers un Tomāšs Hertls.

Otrā perioda astotajā minūtē Džefs Skiners vienus vārtus atguva, bet vienu minūti un 45 sekundes pirms pamatlaika beigām Girgensons vairākumā pēc Teidža Tompsona spēcīga metiena uztvēra atlēkušo ripu un ieraidīja to vārtos - 2:3.

Girgensons spēlēja 14 minūtes un 33 sekundes, no tām divas minūtes un 37 sekundes vairākumā un vienu minūti un sešas sekundes mazākumā. Viņš trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja trīs no četriem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latvijas hokejistam šī bija pirmā spēle kopš 17.decembra, kad viņš arī izcēlās ar gūtiem vārtiem. Dažas dienas pēc tam viņš tika pakļauts Covid-19 protokola prasībām, turklāt šajā laika posmā tika atceltas daudzas NHL spēles, tajā skaitā arī "Sabres" mači.

Girgensons šajā sezonā 31 mačā guvis septiņus vārtus, atdevis piecas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -6.

"Sabres" ar 26 punktiem 34 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, apsteidzot divas vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi