Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Girgensons atsācis treniņus uz ledus

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons atsācis treniņus uz ledus, atsaucoties uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) Bufalo Sabres komandas galveno treneri Filu Hausliju, vēsta Ziemeļamerikas žurnālisti.

Tiesa, viņš pirmdienas rīta treniņā netika iespēlēts nevienā no uzbrucēju virknējumiem. Nākamā spēle Sabres komandai paredzēta otrdien, kad savā laukumā tiks uzņemta Detroitas Red Wings vienībai.

Jau ziņojām, ka Girgensons pirms nedēļas NHL mačā pirmajā periodā mazākumā, cenšoties bloķēt pretinieka metienu, guva traumu un spēlē neatgriezās.

"Diemžēl Girgensonam ripa trāpīja pa ķermeņa apakšējo daļu, kur ekipējumam nav daudz polsterējuma. Ar viņu viss ir kārtībā, un šobrīd tas ir tuvāko dienu jautājums," ceturtdien par Girgensona savainojumu stāstīja Hauslijs.

Tāpat traumēti šobrīd ir Sabres aizsargi Zeks Bogosjans un Džastins Falks, kā arī uzbrucēji Jākobs Jūsefsons un Evans Rodrigess. Tiesa, Falks un Rodrigess tāpat kā Girgensons slidoja pirmdienas rīta treniņā.

Girgensons šīs sezonas septiņās spēlēs atzīmējies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Sabres pirmajās deviņās sezonas spēlēs cietusi septiņus zaudējumus un ar sešiem punktiem starp Austrumu konferences 16 komandām ieņem priekšpēdējo vietu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi