Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Girgensons izceļas ar rezultatīvu piespēli; Sabres tomēr piekāpjas Karolīnas klubam

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā veica rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Bufalo Sabres komanda viesos ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:3, 1:0) piekāpās Karolīnas Hurricanes. Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja vien desmit minūtes un 31 sekundi, kuru laikā izpildīja divus metienus pa vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon latvietis 37 spēles guvis trīs vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis negatīvu lietderību -2.

Šī mača rezultātu 11. minūtē atklāja Hurricanes hokejists Maikls Ferlands, tomēr 21 sekundi līdz pirmā perioda beigām bijušais šīs vienības hokejists Džefs Skiners, kurš tagad pārstāv Sabres, panāca izlīdzinājumu. Cīņas 25. minūtē pēc Džastina Viljamsa precīzā metiena mājinieki atguva vadību, bet šoreiz viesiem no Bufalo neizšķirta panākšanai bija nepieciešamas tikai 30 sekundes, jo vārtus iemeta Džeisons Pominvils.

Tiesa, kārtējo vadību Hurricanes atjaunoja arī vien 42 sekundes vēlāk, izceļoties somam Sebastianam Aho, kurš otrās trešdaļas turpinājumā panāca arī 4:2. Somijas hokejists gan neiztika bez veiksmes palīdzības, jo abās situācijās ripa vārtos nonāca pēc rikošeta un ne bez Sabres hokejistu palīdzības. Savukārt 57. minūtē Kails Okposo pēc Girgensona piespēles arī ar rikošeta palīdzību samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet no zaudējuma latvieša pārstāvētajam klubam atlikušajās minūtēs izglābties neizdevās.

Sabres ar 52 punktiem 44 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto vietu, kamēr Hurricanes ar 47 punktiem ir desmitā.

Nākamo cīņu Sabres aizvadīs jau sestdien, kad uzņems NHL līderi Tampabejas Lightning.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi