Laika ziņas
Šodien
Migla

Girgensons: Nākamie divi mēneši būs ļoti svarīgi cīņā par spēlēšanu NHL

Talantīgajam latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam nākamie divi mēneši būs ļoti svarīgi cīņā par iekļūšanu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo Sabres sastāvā jau nākamajā sezonā.

Kā ziņots, noslēdzot dalību Sabres komandas attīstības treniņnometnē, 18 gadus vecais Girgensons piektdien nolēma noslēgt līgumu ar vienību uz trijām sezonām.

Tas nozīmē, ka viņš nākamajā sezonā nedosies uz Nacionālo koledžu sporta asociāciju (NCAA), kur bija plānojis spēlēt un studēt Vermontas universitātē, bet cīnīsies par vietu Sabres sastāvā. Tomēr pagaidām visi uzskata, ka latvietis nākamajā sezonā spēlēs Sabres fārmklubā Ročestras Americans, kas ikdienā cīnās Amerikas hokeja līgā (AHL).

Pats Girgensons gan uzsvēr, ka iespējama viņa spēlēšana NHL arī jau nākamajā sezonā. "Tas ir iespējams, viss atkarīgs no manis," pēc līguma noslēgšanas žurnālistiem uzsvēra latvietis. "Svarīgi cik daudz meistarīgāks kļūšu nākamajos divos mēnešos, cik daudz pielikšu svara, cik daudz garīgi stiprāks kļūšu," sacīja Girgensons.

Zīmīgi, ka viena no pirmajām, kas paziņoja par Girgensona jauno līgumu bija tieši Vermontas universitāte.

"Lēmums bija smags, jo biju tuvu, lai dotos uz Vermontu," stāstīja Girgensons. "Neviens mani nespieda un es biju vienīgais, kurš pieņēma lēmumu."

Kā ziņots, Girgensons Sabres komandu par savu lietderību pārliecinājis pašlaik notiekošajā jauno talantu treniņnometnē, kur, pēc daudzu apskatnieku domām, rāda vispārliecinošāko sniegumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi